Dadam Dondurmalikahve siveno köpük kullanıyorum ben Büşra cım, memnunum ☺️ piyasaya göre uygun fiyatlı ve temiz içerikli
Dondurmalikahve annesininbitanesi11 İlk deda duydum nerden alıyosunuz içeriği nasıl göz yakmıyo değil mi
1balkizannesi Dondurmalikahve e bn unibaby kullanıyorum yakmıyor bebeğim de sizde alerji falan mı yaptı.
Berenarya Ben dalın kullandım amam kimyasal çok diye bıraktım unibaby geçtik çok parfümü mustela alacaktım siz neden mustela hatic dediniz
Dondurmalikahve Berenarya Bende 15 ay a yakın kullandım ama pahalı bi ürün hemde başka ürünlere şans vereyim dedim.
Alyaaselim annesininbitanesi11 evet öyle cilt kuruluğu da yapıyor. Ecowell harika hem temiz içerik hemde gerçekten saç uzatıyor kızımın saçı hızls uzadı aklıma şampuan gelmemişti geçen bir yerde denk geldim saç uzattığına doğruymuş dedim :)
Dadam Dondurmalikahve evet evet çok bereketli, trendyoldan alıyorum 2lisi daha hesaplı çok uzun süre kullanırsın
birmelekannesiiio Dondurmalikahve trendyoldan sipariş veriyorum canım hayır göz yakmıyor bitkisel ve Duşta yutsada sorun olmuyor