41umay Hollymolly aay insan bazen çok bunalıyor yaa dün öyle bi hışımla yazmışım ki artık sinirden 😅 Allah kolaylık versin hepimize yaa
ArdicEge 41umay bizim emeklemeye baslayınca kucak sevdamız bitti. 6.ayda emekledi oglum. Sonra tutunup kalkmalar sıralamalar basladı 7 bucuk 8 de iyice kayboldu kucak sevgisi😅 suan 11 aylık ben yokmusum gibi takılıyor☺️
41umay ArdicEge ohh bee sonunda bi umut ışığı 😀 bakalım bizi neler bekliyor inşallah dediğiniz gibi olur yaa
ArdicEge 41umay linclenmeyeceksem bir öneride bulunmak istiyorum derhal bir yürütec alın ajdjsjsj. Valla asırı rahat ettim yürütec sayesindeee. Tabi sürekli üstünde bırakmayın günde 10 dk koyuyordum ben beni unutuyordu tamamen😅 yürümesinide geciktirmedi oglum suan 11 aylık ve yürüyor. 8 bucuk aylıktan beride sıralıyordu. Yani yürütecin bize bir zararı olmadı ama dedigim gibi kısa süreli🙏🏻🥰
Denizanasi92 Benim küçük daha 3 aylık ama sanırım aynı olacak git gide kucak süremiz artıyor. Bir de çevredekilerin kucağa alışmış bu etiketi yok mu iyice deliriyorum. Sallanan ana kucağı almıştık onda bile durmak istemiyor 10 dk duruyor sonra yine kucak. 🤦🤦
41umay Denizanasi92 aman çok biliyor onlar benim en son istediğim şeydi kucağa alışması ama mecbur aldık yani emmesiydi gazıydı oydu buydu derken sonuç bu yapacak bişey yok bebekle alakalı bişey o herkes alıyor yani ama alışmayan alışmıyor valla
Ondina 41umay benimki de emiyor, sürekli tok bile olsa kucakta durmak için saldırıyor. İnşallah olmaz 🙏
Ondina ArdicEge yürüteç konusunda o kadar ön yargı var ki okumaktan fikrim değişecek yani 😂 daha dört aylık yeni olduk ama sürekli oturmak, basmak ve kucakta durmak istiyor. 6 olsun deneyeceğim bende, sever ama eminim 🤭
burjuvaanne 41umay bende aksi gibi kucaktan indirmiyorum yapiştim cocuga 😂 benim bebisde biraz tontostir hala kucagimda artik kucagimda işi yapmakta profesyonellestim simdi 1 yasinda 12 kilo belki gecmistir bile 🖐🏼😂
41umay burjuvaanne helal olsun ne diyim ben taşıyamıyorum bide benim kız öyle tombiş falanda değil normal ama yok yani taşıyabilsem başımın üstünde yeri varda yok işte perte çıktım altı ayda valla normalde çanta bile taşımak istemeyen ben şimdi sabah akşam kucağımda bebek taşıyorum
Denizanasi92 41umay canım kanguruda durur mu en azından kolların kurtulur biraz hem öyle iş yapmak daha rahat oluyormus benimki sevmedi tabi denemek lazım
41umay Denizanasi92 denedim de durmadı yaa sıkıntıya gelemiyor hiç hanımefendi eli ayağı durmuyor hiç zaten sıkılıyor hemen
Muhasebeciana 41umay 20 aydan selamlar 🤪 2 gun once kizimla disari ciktik bebek arabasiyla inmek istedi kiyamet koptu al kucagina beni diye sirtimda canta kucagimda kizim o sekilde carsida yurudum allahtan yanimda kardesim vardi bebek arabasini o tasidi 1 saat o sekilde kucagimdaydi artik kolum omzum dayanmadi indirdim yere indirmemle inadindan kendini yerden yere vurdu alcaksin beni kucagina diye. Carsida herkes bize bakti nasil kizdim nasil gozum dondu sinirden kendini yere atinca anlatamam
41umay Muhasebeciana ayy Allah sabır versin yaa hadi bana küçük oyüzden diyolar size ne demeli ne güzel bin arabana rahat rahat git işte ne işin var kucakta be yavrum 😅 valla bazı çocukları anlamak çok zor
Denizanasi92 41umay benim oğlumda aynı yine de olumsuz yorumlara odaklanma her bebek farklıdır gelecek ay bi bakmışsın bırakmış 🤷♀️
41umay Denizanasi92 aynen öyle zaten bi günü bi gününü tutmuyor hergün yeni bi huy çıkıyor ortaya büyüyene kadar daha neler görücez bakalım
Muhasebeciana 41umay cidden cok zor ya ilk kez bide oyle ana kiz uzak gezmege gittik toplu tasimayla vs burnumdan getirdi resmen hayir bide 20 aylik oldugu icin sizinkine gore kilosu falan daha yuksek tasiyamiyorumda sirtimda canta kucagimda kizim yeminle kollarim uyustu artik kollarim tutuldu rezil oldugumuzami yanayim sokaklarda yoksa kolumda olusan agrilaramk bilemedim 😃
41umay Muhasebeciana halinizi hayal ederken bile yoruldum anne olmak böyle bişey demekki insan nelere göz yumuyor nelere alışıyor valla
Muhasebeciana 41umay cidden oyle onlar iyi olsun yeterki napalim ama sinir krizi gecittiriyorlar bazen. Rabbim hepimize sabir versin insallah 😃