Kuzeymiram Boynumun sag tarafi tutulmuş , sicak su torbasi koydum masaj vs yaptim gecmiyor , ne yapmam lazim cok agriyor kibirdaymiyorum bebegi kucagima alamiyorum
birmelekannesiiio Kuzeymiram kas gevşetici krem sürmen lazım canım hemen geçmez bir kaç günde anca geçer geçmiş olsun
Mihran_yasemin Kuzeymiram benimde öyle oldu gece uykuda tutulmayla uyandım sabah hemen hastaneye gittim boynum kırılacak gibiydi kafamı oynatmıyordum acile gittim söyledi iğne vurdular bir kaç saate iyileşti kas gevşeticide verdi doktor istersn çok kötüysen acile git bence
Mihran_yasemin Kuzeymiram kas gevşetici evde var diye doktorun yazdığını almamıştım hangisi oldugunu bilmiyorum😂iğne kalçadan yaptılar korkmayın anlık hissetmedim bile ben
birmelekannesiiio Kuzeymiram kalçadan korkma anlık bişey bencede kötüysen tutamıyorsan adile git hem kreminide almış olursun
Kuzeymiram birmelekannesiiio ay oyle yapicam galiba ya hep boyle seylerde hafta sonuna denk geliyor allahim , peki yakan bir ignemi cnm yoksa normal ignemi bide hemen gecer deki bi kac gun kalmaz tutulmasi 😫 dayanilacak gibi degillll