Dila97 Ya valla biktik artik yaa bi kac baktim arastrdim ne kadar dogru bilmyorum ama bunuda corona gibi kasitli yayacaklarmis 1 sene oncesinde bill soylemis boyle bi hastalik cikacagini. Corona genelde 65 yas ustunu vurdu bu hastqlikdi cocuklara vuracakmis . ALLAHim bizleri evlatlarimizi butun gunahsiz insanlari korusun cok urkutucu😔
2guzelinannesi Dila97 ha evet duymustum o adamin cicek hastaligi yayilacak denildigini . Kotu dusunmeyelim planlari bozan rabbim var belkide korku salmak insanlari tedirgin etmek psikoljimizi bitirmek istiyorlar
Dila97 Selin1234 nereye girsem su ulkede bu kadar cikti bu ulkede su kadar cikti diye haberler var kesin buraya da gelecekk icim karardi resmen.😭
Dila97 Muhyuf aynen oyle zaten pandemiyi yeni atlattik kurtulduk derken bide bu cikti cok cabuk yayiliyomus Allahim ya
Dila97 Selin1234 canimm bende baktimda yakin temas, cinsel iliski, hapsuruk ,oksuruk, lezyondaki akintilar dan bulasabiliyomus belirtileride bas agirsi, ates, lenf benzi sismesi falan mis
serebro Benisahtesevme2 coronada dünyanın bir ucundaki yarasadan yayılmamismiydi (!) Ayrıca Türkiye’de de 1 aktif vaka görülmüş
ikimelekannesiiiii Benisahtesevme2 canim o ters yani arkadan iliskiye girince bulasiyomus genelde es cinselerde oluyomus ben oyle okumustum
tmrskbr 2guzelinannesi koronayı da korku salarak yaydılar ne aşı oldum ne de korona. Bir korkuyla insanları evlere tıktılar şimdi yine aynı şeyi yapıyorlar. Bill söyledi biz abartmışız korona da grip gibiymiş dedi geçen gün ama milyonlarca insana o aşı dedikleri sıvıyı yaptılar allahlarından bulsunlar
Dila97 2guzelinannesi aynen buda oyleymis iste yakin temaz ,cinsel iliski vs corona gibi hapsuruk oksuruk vs yayiliyomus
Dila97 oksitosin kesinlikle oyle . Oyle olmazsa gecen sene cikacagi soylenmis insanlar ustunde deniyolar neden yapiyolar ki ya coronadan babaannem annennem vefat etti , daha kimlere zarar geleecek bu yuzden
2guzelinannesi Dila97 bu sayilarin dogruluguna hic inanmiyorum korona donemindede inanmadim lutfen kotu dusunmeyon rabbimden buyuk degiller korona neler neler planladilar ama hic biri olmadi insana hic bir canli hukmedemez
2guzelinannesi Dila97 lutfen izleyin cok mantikli aciklis tamamen kafamdaki herseyi soylemis hakli adam korku yaymaya calisiyorlar
Mihrimahim16 Eş cinseller den yayılmış… 🤦 Rabbim sapıklık yapanları yok etsin ne diyeyim.. Fethiş festivalinde çoğalmış 🙄 Geç kalmadan Sınır kapılarını kapatmaları lazım… ABD İspanya dan yayılmış 😩
Dila97 Mihrimahim16 yaa bunu bilmiyodum , kac kavim bu tarz sekilde Allah tarafindan helak edilmis lut kavmi de es cinseller ve ailelerin birbiriyle olan iliskisi yuzunden helak edilmis . Bence Rabbim ben burdayim diyoo unutanlar icin
lisbethsalander Mihrimahim16 yeni bir şey duymayayım dedikçe daha fazlasını duyuyorum. allah aşkına kim diyor eşcinsellerden yayıldı diye hahahahaah aaa ama şey izmirdeki deprem de açık saçık giyinenler yüzünden olmustu dogru bu da mantıklı.
Mihrimahim16 Dila97 Onları helak etsin bizim ne suçumuz var ,😩 Bebişlerimizin ne suçu var 😭 şu eş cinseller e bir ülke yapsınlar hepsi toplansın oraya gitsin çıkmasınlar ordan… Kınamıyorum fakat kızıyorum artık!!!
Dila97 Artizneararlabazarda o kadar normallesti ki hersey escinsell birini gorunce bakip geciyoruz ha elimizden de bsey gelmiyo belki onlarin elindende bsey gelmiuo ama bilmyyorm rabbim herkes akil.fikir versin