selosunannesi Herobsby almayı düşünüyorum Ballı irmikli mi yoksa tahıllı mi almalıyım veya başka marka onerebileceginz kaşık mama istiyorum yardım edin bacılar
Asmina selosunannesi ben herobaby aldım ama bebeğim pişik oldu aptamil-bebelac-hipp markalarını alıyorum gayet memnunum
Deletedmom_45 selosunannesi herobabynin butun kasik mamalari cok guzel ben hepsini kullaniyorum canim
Mucizem2020 selosunannesi aslında kendinizde yapabilirsiniz irmikli meyveli yulaflı çokta güzel oluyo ben oğluma kendim yapıyodum güzelde kilo aldı tabi siz bilirsiniz😊
selosunannesi Deletedmom_45 kilo aldirdigini düşündüğünüz içeriği olan hangisi bide ne sıklıkla veriyorsunuz
Deletedmom_45 selosunannesi oglum 9 ay 4 gunluk gunde 2 bilemedin 3 kere verdigin oluyo mamayi sabah bide gece yatarken veriyorum artik cogunluk ek gida canim bide herobabynin meyve püreleri de cok iyi onlardan da veriyorum
selosunannesi Deletedmom_45 8 tahıllı olan ve sütlü Ballı irmikli olanı aldım şimdi bende meyve pideleri veriyorum yiyor ama yine de kilo alımı az
Aliaslan1 selosunannesi bal bir yaşından önce verilmemesi gereken gıdalardan botulizm denilen bir hastalığa sebep olabiliyor.
Deletedmom_45 selosunannesi canim zaten bunlar kilo yapmiyor ki yapiyovama kof kilo degil yani faydali ben hepsini kullaniyorum tahilli rezeneli aldim bugun meyve püresi zaten hergun 1 tane yiyo 😍
Mucizem2020 selosunannesi ozaman ayrı tabi canım benim benim oğlum seviyodu oyüzden dedim tabi her bebek herşeyi sevmiyo malesef
selosunannesi Mucizem2020 benimki doğduğundan beri yeme.konusunda sorunlu hiç bı zaman isteyerek bir kere mama yemedi beni çok yoruyor kilo da almıyor doktor bugün kaşık maması önerdi işte deneyeceğim bakalım maşallah bebisinize
Deletedmom_7 selosunannesi Ben dışarı da mecbur olunca veriyorum ballı irmikliyi evde her gün ona özel menü oluşturuyorum
selosunannesi Deletedmom_7 bizde kahvaltıda yumurta meyve püresi havuc suyu veriyorum oglende yoğurt meyve püresi pekmez veriyorum bende oluşturdum ama yok kilo almıyor ek gıda yese mama yemiyor mama yese ek gıda az yiyor şaşırdım kaldım artık
Deletedmom_7 selosunannesi Bende ek gıda kitapları var her gün onlara bakarak bir şeyler yapıyorum muhallebi çorba vs. doktorunuzla bi görüşün yardımcı olur kilo konusun da