Songena19 Camlarınızı nasıl siliyorsunuz ve hangi bezi kullanıyorsunuz püf noktalarına ihtiyacım var silince buharlı gibi kalıyor canlarım
esraeerdogann Songena19 trendyolda pella bez var aşırı güzel alın bana hak vereceksiniz sadece siliyorsunuz kurulamaya gerek yok alın kullanın farkı göreceksiniz ☺️
Belcim30 Songena19 bu sihirli bez diyorlar ya gri onlar çok iyi canım ilk aldığımda harikaydı 2 beze gerek yok hafif nemli yap sonra sil diğer cama geç.. Bide asperoksla siliyorum bu 2 dir camları köşeleri falan çok memnun kaldım. Ama atleti tek geçerim cam silmede eşim sağolsun onunkiler çok işime yarıyor bitince 🤭
Sedefe Songena19 camların ikili mi canım eğer buhar kalıp gitmiyorsa arası buhar olduğu içindir malesef benim camın tekide öyle onları çıkarıp silip takan camcılar varmış, hava kaldığı için lastiklerden kışın buhar yapıp izli kalıyor malesef 🙄
Cookie Şampuanlı su kullanıyorum , eşimin eski aletleriyle köpüklüyorum arkasından hemen cam beziyle kuruluyorum tertemiz oluyor
Songena19 esraeerdogann sipariş verdim şimdi inşallah pratik olur iki bebeyle pratik şeyler arıyorum valla
Songena19 Belcim30 asperoxu ben mutfak dolaplarında kullandım çok iyi oldu tek onunla silip geçiyorum ama camda hiç denemedim
esraeerdogann Songena19 gerçekten çok pratik kenar çerçeveleri cifliyorum camınıda o bezle siliyorum o kadar 🫠
nilimsi Bulaşık süngeri bulaşık deterjanı iyice sürterek köpürtüyorum sonra basçek fırçalar var onla çekiyorum. Köşeleri falan eski atletle siliyorum miss.