gokcekocyigit07 Günaydın hanımlar, neler yaptınız bebişlere bugün ? 😌Bizim menü; -Sebzeli omlet -Zeytin -Labne -Muz -pekmez(tereyağlı) -Ihlamur
Balkizlarim gokcekocyigit07 menemen , patates kızartması , zeytin , peynir , salatalık kakaolu süt 🥰 29 aylık 💐
Aklimdasin gokcekocyigit07 11 aylıgız 2 kez kahvalti ediyoruz. Sabah kalktıgında mercimek corbası içti Şimdide normal klasik kahvalti edeceğiz portakal suyu eklemeyi unutmusum 😀
Mrvsahn gokcekocyigit07 1 yaş keşke yese 😳 tarçınlı ekmek yapmıştım zeytin peynir avakado falan ama maalesef bugün de olmadı 🙄
Irmakprensesinannesi Mrvsahn ben kızıma çeyrek domates rendesi lor yumurta karışımı omlet yaptım bayağı sevdi belki sizinkiler sevebilir tavsiye ederim
Tazebabyy 9 aylık , sabahları genelde peynirli omlet (az yiyor ), tarhanalı omlet , Elmalı irmikli muhallebi (bazen ara öğün olarak da veririm ) ,kuymak yaptık bir kere uykudan uyanınca az kustu , öyle ne denk gelirse 🤨
Noname21 gokcekocyigit07 zeytij yemeyen bir çocuğum var bu sabah peynirli omlet uzerine bir çay kaşığı pekmez peynir kasar salatalık portakal suyu
Flower123 gokcekocyigit07 keçiboynuzu unlu pankek Ihlamur Peynir Avokado,Muz 8 aylık oğlum azar azar yiyor 😁😁
1712Elifeda gokcekocyigit07 Haşlanmış yumurta ya da tavada kırma, Cevizli pekmez Muz Peynir,labne hangisi varsa Zeytin En son da eline salatalık veririm kemirir dişimiz daha çıkmadı ama suyunu emer😊😊 25 inde 8 ayımız dolucak
Ucansupurge gokcekocyigit07 Omlet Ceyrek avacado 1tk lor 1 zeytin 2kucuk parça karpuz Yarım salatalık içi 1tk cevizli tahinli pekmez
Girlpower gokcekocyigit07 her sabah 2 yumurtayı omlet yapıyorum 1 dilim kaşar 1 cerry domates falan yiyor arada kuymak patates kızartması yapıyorum😊 peşine de 1 muz ve elma yer
Mrvsahn Elif1407 1 yaşına kadar iyiydi aslında çok olmasa da yerdi bu aralar böyle 12 ay 16 günlük bı yaşına girmeye yakın başladı 😳