Vera1810 pirenakovalayanhamsi ah kızımdada var bir tane 2 yasından sonra oldu dr a götürdüm sorun yok olur bazen çoçuklarda dedi ama ben görünce çok agladım benım yok ama kızımda var. Babasındada çok belki ırsidir
pirenakovalayanhamsi Vera1810 oh içim rahatladı valla İnternet beslenme eksikliği vs diyo. 9 ay kontrolünde sorcam ama oda diğer hafta doktoru kongredeymis. İçim içimi yerdi bir hafta
Duyulurum pirenakovalayanhamsi bir saç teli olabilir evet benim oğlumda da vardı. Tam olarak neyden korktunuz görünce? Yorumları okurken acaba ne düşündü de korktu dedim ama bilemedim :)
pirenakovalayanhamsi Duyulurum İnternet triot eksikliği, beslenme bozukluğu gibi gibi şeyler sebep olur demis. B12 eksikliği gibi saymış saymış 🤷♀️
Mommy_ pirenakovalayanhamsi Oglumun doğduğundan beri bir tutam beyaz saçı var. Aynı yerde babasinin da var. Döküldü yine beyaz çıktı hiç sorun etmedim 🤷🏼♀️ Sağlık problemi olduğunu düşünmüyorum. Sizinki de muhtemelen sadece yapısaldir.
pirenakovalayanhamsi Mommy_ çok teşekkür ederim, İnternet hemen beslenme eksikliği tiroit bozukluğu vs diyince korktum biraz. 🙏
Duyulurum pirenakovalayanhamsi evet evet böyle şeyler var ama bir saç teli sebebi olmaz bunların korkmayin. Zaten 9 ay-1 yaş arası kan değerlerine bakılıyor. Bir eksikligi olsa orada çıkar ve tedavi edilir
pirenakovalayanhamsi Duyulurum evet haftaya aldırcam insallh kan değerlerine bakılması için m çok teşekkür ederim 🙏