MyDarlingSon Bebeğim uyuturken ayagımda sallıyorum bazen yastıklada yatıyor bu sebepten ama yastıgı uzunlamasına koyup bebeğimde üstüne uznlamasına koyuyorm vucududa yastıkta oluyor direk boynu değil yani bir zararı olmaz herhalde bebeğim 1 ay 17 günlük.
1balkizannesi MyDarlingSon Yastığın ortası şiş değilse dümdüz bir yastıksa bence bişey olmaz. Minder tarzı bir şey yok mu ?
1Mother1Boy MyDarlingSon Aman canım yastık için çok erken. Boğulma riskine karşı yastık da uyutma. Düz yerde ve yan yatırman gerekiyor.
Tatlisannedilekk MyDarlingSon oğlum 20aylık olcak daha hiç yastıkla yatırmadım, sizin bebiş daha çok küçükmüş bence yastıkla yatırmayın 2yaşa kadar yastık önerilmiyor çünkü. Bebeği yastığın üzerine yatırmak yerine reflü yatağında yatırabilirsiniz
SGeceC MyDarlingSon doğduğundan beri yastıkta yatırıyorum reflü yatağı işe yaramamisti şimdide yastiksiz uyumuyor doktor kulunç dediğimiz yerden başlasın yastık demişti yani uzunlamasına değil normal yatırın yastığa ama kulunçlarına kadar insin yastık belini yastığın doldurması iyi değil birde olabildiğince ince olsun yastık ebebekde incecik bebek yastıkları var onları kullanabilirsiniz
Merve 1Mother1Boy aslında boğulma riskinden çok omurilik gelişimi için yastık ilk 2 sene önerilmiyor🙏