26 aylık bir kızım var. Bebekliğinden bu yana uykuya dalma veya gece uyanmaları nadir seyrediyordu. 18 aylık olduğunda odasını ayırmıştım ilk gün zorlansa da sonrasında gayet güzel ayak uydurdu. Uyandığında kesinlikle ağlamadan odasında şarkılar söyleyerek tekrar uykuya kendi dalan bir bebekti. Beni yanında istediğinde seslenirdi ben giderdim. Doğduğundan bu yana emzik kullanan bir bebek. Yakın zamanda emziği bıraktık ilk günlerde gayet güzeldi. Memenin annesini özlediğini ve artık gitmesi gerektiğini söylemiştim ve beraber atmıştık. Kabullendi fakat yaklaşık 1 hafta sonra gece uyanmalar başladı. Odasından ağlar bir şekilde, koşarak bizim odaya yönelişini izledim tam 20 gün. 20 gündür dişimi sıkıp meme vermedim anlattım güzelce o da artık sormuyor. Fakat gece ağlayarak uyanmalar devam ediyor. Çok büyük afalladım! En son bi gece gözleri kapalıyken memesini vermek zorunda kaldım sabrım tükendi. Fakat memeyi almak istemedi ilginç bir şekilde fırlattı ve elimden tuttu bizim olduğumuz odaya götürerek bizimle uyumak istediğini anladım. O gece bizimle uyudu geçicidir dedim fakat derdi ilginç bir şekilde yalnız olmaktan korkup bizimle uyumak olduğunu fark ettim. Ve her gece uyanıp ve genelde aynı saat diliminde uyanıyor ağlıyor odasından koşarak çıkıyor bizi arıyor. Gündüz meme kullanan bir bebek değildi. Sadece uykuya dalarken kullanıyorduk. Durum bu arkadaşlar öneriniz, tecrübeleriniz nelerdir?