Aselinannesiyim Merhabalar hanımlar kızımın düzenli uykusu ve iştahı için sipraktin şurup önerisi aldım birkaç yerden verip vermemekte kararsızım bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi şimdiden teşekkürler ❤️🙏
Saudade Aselinannesiyim ben üni yıllarımda kullanmıştım çok iştah acıyor kilo almak için kullanmıştım ama yan etkiside uyku yapması asırı uyutuyor
Cinar_annesi19 Aselinannesiyim oğlum 3 yaşında bende çok kez kullandım uykumuzda çok şükür bir sorun yok ama iştahsızlığından sebeb verdim ve maşallah iştahlandı 🙏🏻
Woody Aselinannesiyim diş için osanit kullanin Istah icin sabirla bekleyin Disler çıkınca normale dönüyor 🤷♀️o kadar caniniz acisa muhtemelen siz de yemezsiniz. Ben hep böyle dusundum🌺
cupacakes Aselinannesiyim bize doktorumuz yazdı sabah akşam yarım ölçek 14 aylıktı . Uykusu değişmedi iştahına fark etti biraz
Ramoo__66 Aselinannesiyim bende kullandım evet iştah açıyor fakat çok uyku yapıyor bide sağdan soldan duydum cocuklarda ilerleyen zamanlarda zeka sorunu yasatiyormus öyle diyorlar yani bilmiyorum