Minigim34 Kızlar benim 2 buçuk yaşında oğlum var bu zamana kadar gözünde kayma falan fark etmedim ki çok dikkat ederdim bu sabah biranda gözü tamamen içe doğru kaydı benim merak ettiğim bu göz kayması biranda mi oluyor yoksa yavaş yavaş mi kayıyor acaba bir travma mi geçirdi acaba birde doktor önerisi istiyorum Avrupa yakası hem nöroloji hemde göz için
elaninannesiii Minigim34 Vatan medipolde Göktuğ bey var çok memnunum 17 aylıkken gözlük yazdı hipermetrop için erken fark etmeseydiniz birden kayardı kayma var diye getirecektiniz erken teşhis çok önemli dedi, şu an hiç kayma yok ama birkaç ay içinde gözlüğünü takmazsa yüzde yüz kayacak dedi
Boncukkizlarim Minigim34 hemen doktora götürün nöroloji doktoruna özellikle . Göz kaymasının altında yatan kötü şeyler olablr sizi korkutmak istemem ama acilen doktora gidin ne olur
Honeysudem Benım kızımda 1,5 yasında dısa kayması var odaklandıgında uzaktan fark ettım iki gözdede doktor götürdük bişey yapmadılar bekle dediler başka doktora götürdük kapamaya başladık gözünü 6 ay sonra kontrol dedi
mihrosum Minigim34 canım iki gozu aynı yone mi yoksa sadece birinde mi kayma.. Kızımda gozlerını kaydırıyordu bende gozlerı bozuk sandım hemen randevu aldım goturdum Dr gozde bir sorun olmadığını soyledı. Sonra biraz gozlemleyım dedim baktım kendi bilerek yapıyor. Sonra bıraktı zaten.