Dilaraaaaaaa Oğlum 1 yaş 9 günlük bugüne kadar hiç vermedim yani denemedik sizler nasıl veriyorsunuz? Ne yapabilirim bununla
2cocukannesi__ Dilaraaaaaaa avakado yoğurt Avakado labne 2 cici bebe ceviz karıştırıp veriyorum googlede çeşit çeşit ver ben 6 aydan beri vermeye başladım
a010101 Dilaraaaaaaa labne avakoda üzüm özü beraber ezip veryrm 7. 5 aylık şuan alerjisi yoksa ceviz katıp vereblrsnz de
Buuseg Dilaraaaaaaa avakadolu yoğurt veriyorum Ben cok seviyor oğlum 😊 yarın avakadolu omlet yapıcam inşallah onu da yer
Nilunas Dilaraaaaaaa kızım avakado muz ikilisine bayılıyor. Pankeke katarım bazen avokado yumurta sarısı labne yapar karıştırırım.
Dilaraaaaaaa 2cocukannesi__ Deniyim bunu teşekkür ederim 🎈 peki çekirdeği bir işe yarıyor mu atalım mı
2cocukannesi__ Dilaraaaaaaa mesela yarısını kullan ikiye böl o çekirdeği çıkartma onunla birlikte strece hava almadan sar 2 gün içinde tuketsin at at birsey yaramıyor kararmasın diye onunla birlikte sar koy dolaba
Dilaraaaaaaa 2cocukannesi__ Yok valla hiç vermedim hersey verdim karışım yaptım avokado hiç aklıma gelmedi 😂 Diğer iki oğluma vermiştim hiç sevmediler küçükken buda sevmez diye aklıma gelmedi bu aralar hiç birsey yemiyor belki bunu sever 😂 yazarım umarım sever
Dilaraaaaaaa Buuseg benim oğlum beyaza asla ağzını sürmüyor peynir labne peynir yoğurt asla bende yumurta ile deniycem yumurta seviyor çünkü
Dilaraaaaaaa Nilunas benimki muza bayılıyor bende onları karistiryim inşallah sever . Olgunlaşmış ve sert var hangisini almalıyım
2cocukannesi__ Dilaraaaaaaa sert avakado olmaz çok yumuşak olmasın hemen bozulu veriyor orta kıvamda olsun heryerde sert var ya ben kese kadigina elma ve avakado ile sarıyorum 2 3 güne yumusuyor bütün hali ile sar 😃
Nilunas Dilaraaaaaaa ortasını bulsan güzel olur😅sert olanı karanlıkta ya da elmanın yanına koyarak olgunlaştıeabilirsin kestiğinde kalanı limon sıkıp streçleyeip kaldırsan çabuk kararmaz🤗