Amineealeyna 3 aydır istisnasız her gece 11 de çok şiddetli bir baş ağrım başlıyor gece 1e 2 ye kadar sürüyor bazen ağlayacak raddeye geliyorum ne bu anlamadım ben çok yoruldum artık
Doga0812 Amineealeyna canım benimde migrenim var bu şekilde oluyor başımın ağrısı gözlerime vuruyor hatta bazen başım mi ağrıyor gözlerim mi ağrıyor anlayamıyorum bile ışık ve ses çok tetikliyor ortamda duramıyorum malesef bunlar var ise migrendir
gzm_42 Amineealeyna okunun benim de şiddetli baş ağrısı vardı ilancik mis okundum kaç kere öyle geçti çünkü ilanck saatli girer skntı stres veya nazarla olur bunlar ilancik ci hoca bulun okunun tabi gene inanirmisiniz böyle şeylere bilmem ama fikrimi söyledim ben çok geçmiş olsun canım veya migren de olabilir
Merve5627 Amineealeyna muhtemelen migrendir . Eşimde başı ve gözü şiddetli bir şekilde ışık kapalı olucak ve sesiz bir ortamda olmanız lazım yoksa gecmiyor maalesef
gzm_42 Amineealeyna ayiplamam bende duyduğumda değişik gelmişti ama faydasını çok gördüm ben hatta Mekke’de ilancik taşı bile satılıyor neden ağrıyorsa oraya koyuyon ilancik varsa taş tutuyor 🥰
Yeymen gzm_42 sizden görünce baktım netten hemen yilancik tasi olarak geçiyor ondan mı bahsediyorsunuz acaba farklı mı sizin dediginiz