26 günlük bir anneyim dün geceden itibaren oğlum memeyi alıyordu ama sinirli şekilde ağlıyordu bırakıyordu artık zorlanmaya başlamıştım neyse akşam da sütümü sağdım süt var elimle sıktığım da bile baya baya fışkırıyor ama oğlum emiyor bir süre sonra bırakıyor yine anneme dedim oda hemen çorba yaptı daha sonra cimcik denilen bir sulu makarna da yaptı yedim , normal de sütüm çok geliyordu ve kıyafetlerim hep ıslanıyordu emzirirken oğlumun da aynı şekilde , annem de oğlumun ona alıştığını ve ğöğüslerim sertleşince alacağını söyledi ve 2 saat içinde de sütüm o düzene girdi sertleşti süt doldu , oğlum uykudan uyandı emzirdim şükürler olsun ki o yaptıklarını yapmadı normal şekilde emdi 🙏🏻 Oğlumun doyduğunu gördüm ya dünyalar benim oldu , oğlum o sütün öyle gelmesine alışmış ve o yüzden emmiyormuş hatta emerken öpücük atar gibi ses Çıkarır o sesleri yine duydum ya şükürler olsun dedim ya 🙏🏻 Diyeceğim şu ki sütümün çok gitmesinden emerken bile güçlü çekmezdi sadece ağzını açardı sütüm giderdi , bebeğim de ona alıştığı İçin dün geceden itibaren emmek istememiş , şaşırdım çünkü sütüm var ama emmiyor altı temiz kendisi iyi neden böyle yapıyor diyorum 😬 meğerse bebeğim ağzına fazla fazla gelen sütü istiyormuş 😬