MinelAskEla Arkadaşlar merhaba bebeğim nezle oldu ne yapabilirim bugun aile hekimine gittik serum fizyolojik kullanacaksın dedi birde calpol ama yavrumun burnu çeşme gibi akıyor
Egeanul MinelAskEla valla bizde nezle olduk aynı soruyu bende sordum😒 çeşme gibi temizle temizle yine aynı saniyeler içinde
fatma_erva MinelAskEla Ay benim bebeğim de bugün grip olarak uyandı ya fizyolojik ile burnunu açıyorum bide calpol verdim bende
Noname21 MinelAskEla aynı belirtiler birde uzerine balgam var öksürüyor ara ara Burnun akıntısı 3 güne geçti ama simdi de balgam var nasıl geçecek bilmiyorum calpol veriyorum bende . Aferin aldık ogurdu 8cmedi
Seyma_29_ MinelAskEla 8 gündür grip benim kızımda. Gözünün içine bakıyorum artık bir an önce toparlansın diye. İştah sıfır. Hiç birşey yediremez oldum 🙄
Aselimmm3434 MinelAskEla calpolle geçmiyor ya geçen benim kızımda oldu iburamin zeroyla geçti şuanda ben nezle oldum çok zor ya
Ndoruk MinelAskEla benim bebeğim de nezle oldu doktor bir şey vermedi. Burnunu temizle dedi. 3 aylık olacak. Küçük diye vermedi diye düşündüm. Sizin kaç aylık. 1 aydır öksürüyor