Arenkartal Bugün 1 koldan 2 bacaktan aşımızı olduk çok huysuz calpol verdim ateş çıkmasın diye gece ateş çıkarmı ne zaman huysuzluğu geçer 😞😞
Zeyynep Arenkartal canım biz de ateş yapmamıştı hiç her bebek farklı oluyor sen yine arada bakar kontrol edersin
fatma_erva Arenkartal Her bebek farklıdır. Bizde ateş yapmamıştı sadece aşıdan kaynaklı biraz huzursuzdu ama dediğim gibi bebekten bebege değişkenlik gösteriyor o yüzden siz yinede sık sık gece kontrol edin alarm falan kurun ateş-i için bakın.
Nesrinhanimm Arenkartal 2 gün sürer yan etkileri dedi doktorumuz . Yarine hafifler tamamen de geçebilir . Gece saat başı alarm kur ateş için bugün bizde olduk 2.ay aşı. Saat başına alarmı kurdum öyle yatacağım
Rabiasya21 Arenkartal her bebek farklıdır biz baya ağır atlatmıştık 38 buçuk 39 derece ateş görmüştük sabaha kadar 2-3 saate bir uyanıp atesini ölçüp uyumuşum sen yine de bakar ol aşırı kalın giydirme bir kaç gün sürekli de kontrol etmeyi ihmal etme
Arenkartal Calpol verdim ama gece alarm kuracağım çok huysuz korkmuş sanırım çok üzülüyorum inşallah hemen unutur 😞