Elasena Kizlar 3 aylik kizim 10 gunde bir kaka yapiyor , haliyle gaz sorunu oluyor , biogaia kullanmistim , simdi sab simplex kullanmak istiyorum kullananlar var mi rahatlatir mi , kakasini yaptirir mi , kullananlar ve deneyimi olanları dinlemek isterim .
Ilaydacimen0325- Elasena biz bir aylıkken başladık 3 aya kadar kullandık ve çok etkisini gördük baya azalma oldu 3. Ayında gaz kalmadı bir anda bitti 🌸
BelaCivciv Elasena Ben gaz problemi için kullandım. Sancısı olmuyordu, memnun kaldık biz. İnşallah size de yarar
Kezban2323 Elasena ben kullndım zinco kulndım fayda etmedi sonra bunu sab ı önerdiler kullndım onun saysesnde rahatladı oglum emmşyordu bile gaz olunca siskinlik hissi veriyordu günde 12 15 damla verdim tbi doktora sorun kac damla oldgnu her bebek farklı alablr
Kezban2323 Elasena kakası evet 8 gün 10 gün ama anne sütü hazmı kolay oldgu için kaka cok cıkarmz dedi doktor mama falan hemen fosası diyim oldgu için onda kakasını yapar dedii normal 8 ila 10 gün dedi
Elasena Ilaydacimen0325- ay insaAllah kalmaz ya bazen cok agkiyor kiyamiyorum kaka yapmasini saglamaz heralde , probiyotik degil demi
leylaelisa Biogaiga probiyotik sab simblex gaz damlasi ikisini ayni anda kullananlar var doktoruna soyle nasil derse ikisini bir kullan ne kadar derse ben sab simblex kullaniyorm gaz damlasi bizi o kurtardi biogaiga tek basina sadece probiyotik. gazi varsa sab simblex kullan
derenay Biogaiayı sabah bes damla sapsimlexi sabah öğle akşam bes damla demişti doktor üç ay kullandık bıraktık biogaia tek basına çözüm değilmiş ikisi bir arada bizi cok rahatlattı faydasını gördüm
Berfinernn Elasena biogia ve sap simplex ayrı seyler biri probiyotik dıgerı gaz damlası beraber kullandım ve cok faydasını gordum.
2209 Elasena gaz damlasidir o. Duzenli kullanimda faydasini görürsünüz. Biz gunde 6 kez 6 damla seklinde 4 ay kullandik. Saat kuruyordum kacirmayayim diye uyurken bile veriyordum. Kaka cok uzun yapmadiginda huzursuzsa arada fitil atmisligim vardi.