Eda0102 Kızlar kayınvalidem Amerika’da oğlunun yanına gitti şimdi diğer kaynım da gidecek ve dönerken boş valizleri olacak. Bebeğim 4.5 aylık ek gıda zamanı da yaklaşıyor. Onun için neler isteyebilirim? Oyuncak, biberon, tulum vs onerilerinizi bekliyorum💐
Aezgi Eda0102 bence mont ve ayakkabı isteyin burdada var ama orda gap victoria secret zara falan buranın lcw gibi 😃😃
S_x_w Eda0102 globber ebeveyn kontrollü bisiklet🤪😅 ne yapıp edip o bavula sığdırsınlar o kutuyu😄😄 Türkiye’de 4bin lira yurt dışında 150-170 € falan 😒🙄
Asl90 Eda0102 bence kitap isteyin usborne yayınlarının kitaplarını özellikle. Çatal kaşık setleride olabilir. Pipetli suluk olabilir çok seçenek var ayakkabı kiyafet ama önceliğiö kitaplar olurdu en uzun kullanacağınız faydalı yatarım kitaplar
Flamingom Eda0102 benim aklım hep kendime champion veya ralph lauren sweat tshirt new era şapka calvin tommy canta kıyafet😂Skechers lar new balance 530 😂ama cocuk için derseniz ben olsam disney ürünler çok güzel. Winnie bardak tabak kase minnie mouse peluş ny tshirtlü .peppa pig figur veya setler. Skip hop malesef ek gıda tarafında kalitesiz ne alsam soyuldu. Termoslar hariç. Melissa and dough çeşitleri bol onlardan alabilirsiniz. Lego disney ürünler çok çeşitli Oluyor. Bir de ergopouch tarzı uyku tulumlardan bakabilir
ly35 carters gap kıyafet alsınlar bol bol burada çok pahalı. carters tulumlar çok kaliteli 😃 onun dışında çoğu şey türkiyede var
Eda0102 ly35 evet onları düşündüm ama kıyafeti var bol bol. Çoğu marka Türkiyede de var ama orda daha uyguna geliyormuş bazı şeyler😅 mesela crocs lar 😁
Eda0102 Aezgi evet kifayet istemiyorum ama mont ve ayakkabı mantıklı 👍 başka oneriniz olursa açığım 😀
Eda0102 S_x_w o neymiş anam ilk defa duydum😅 bizim bebis daha küçük öyle şeyleri ilerde de isteyebilirim ama bakayım bir👀
Eda0102 Asl90 kitaba bakayım bir teşekkür ederim 💖çatal kaşık seti suluk vs için önereceğiniz markalar var mı?
Asl90 Eda0102 skip hop veya oops markalarının çelik suluk termosları çok iyidir. Doddl çatal kaşık seti özellikle kendi tutması açısından çok iyidir. Lego isteyebilirsniz uzun süreli kullanacağınız şeyleri istemek daha mantıklı kiyafet ayakkabıya göre bence
Eda0102 Flamingom arada benim de aklim karışmıyor değil 😅 sonra analık duygularım kabarıyor yiiivruuum diyorum 😁