Oğlum 23 aylık Şuan 15 gün sonra doğum günü 3.cü yaşından gün alacak nasipse 🤲🏻 Ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim Neden şaşırdın dersiniz belki ama Korunuyordum Prezervatif ile münasebet sonrası Prezervatifin ucunda Ufacık bi delik olduğunu görüp hemen 4 saat içinde Ertesi gün hapı içtim Bu kadar önleme rağmen Olduysa Ne diyim diyorum ama Şuan Oğluma İhanet etmiş gibi hissediyorum ona İlgi sevgi veremicem O eksik büyüyecek Diye düşünüyorum Aldıramam Asla Gelen Allahtan Varmış bi hayır Fakat Bi türlü adapte olamıyorum Test yaptığımdan beri sabah 11 den beri Ağlıyorum oğluma baktıkça içim daha çok sızlıyor ve daha çok ağlıyorum Nasıl yapıcam Nasıl Bakıcam ikisine de Ya yetemezsem Ya Başademezsem diye düşünüyorum Ve herkes birlikte büyürler derken yarısı da acelen neydi Nasıl Kaldıracaksın diyor Oğlum çok merhametli Bi bebek Paylaşmayı bebekleri cocukları İnsanları çok seviyor Eminim ki Kardeşine de böyle olacak fakat Ben İçimde halledemiyorum Haşa isyan da etmiyorum Ama Ne diyim hayırlısı böyleymiş bu bebek doğana kadar Oğlum 3 yaşına girmiş olacak Bu kadar az yaş farkı gözümü çok korkutuyor Ama kardeşin ne Muazzam bişey olduğunu Abimden biliyorum Bu durumu yaşayan anneler nolur bişey diyin İçim patlamak üzere