anneCANan Merhabalar …Yeğenimin bir yaşına az kaldı doğum günü için ne alırsam makbule geçer . Yeğenim erkek bu arada .
Snowglobe anneCANan bütçeniz nedir. Hani bebeleri bisiklet gibi Bi şeye koyuyorsunuz da anne arkadan sürüyo aslında onu. Ondan alabilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir
Teemo07 anneCANan şu su akıtan musluk var ya. Kız erkek farketmeksizin çok güzel vakit geçirtiyormuş. Ben de alacağım oğluma. Suyla oynamayı seviyorsa hoşuna gidecektir.
anneCANan Snowglobe bütçe önemli değil butun fikirlere açığım . Oğlumun vardı o bisikletlerden geçen yaz kardeşime bıraktım 😌 var yani ondan
anneCANan 1234___ eğitici oyuncak konusunda filtre yapamıyorum güzel ciddi anlamda kullanıp memnun kalan anneler nokta atışı yaparlarsa tabi sizin de varsa oyke daha mutlu olurum
anneCANan 1234___ maşallah sana … Olabilir bakayım bu türlere evinde bu tarz bı oyuncak yok diye biliyorum.
Teemo07 anneCANan arkadasım bebegine almış. 14 aylık. Bana da foto göndermişti. Sende al diye. Çok güzel oynuyordu, mama sandalyesine koymuşlar.
anneCANan Teemo07 teşekkür ederim bı dusuneyim. Çocuklara yeter ki şu olsun leğene koysan da saatlerce oynar 😌