deno1 1 haftadır huzursuz ağlıyor tahmini nezaman patlar uzun sürüyor mu bu diş görünen birsey yok damklarinda ama eli ağzına sokup ağlıyor surekli
Prensannesiiiiiiiiii deno1 siz sarımsak yutun bol bol sutunuzden geçsin ek gıda aliosa yogurduna doğrayin küçük küçük rende yapmayın acilasir yemeğine katin .Dış dönemindeki bebeklere çok iyi geliyor bide tedagil kullaniorm bn oda iyi gelio
3melek_annesiii deno1 bizde 6 ayligiz ben bugün meyve emzigine erik koyup verdim oyalandi asla susmuyor bol bol salya ve eli agzinda sürekli ağlıyor ağlamaktan sesi kısıldı birde salatalık verebilirsiniz ben veriyorum dişetine değdiği an susuyor baya oyalaniyor
Mihrimahim16 7 aylığız huysuz bugün 🤦 uyuttum kalkıp ağlıyor gerii uyutuyorım derken gene huysuzlanıyor diş olduğunu nasıl anlıyacağız acaba ya… Diş doktoruna mı götürsem acaba 😭
deno1 Mihrimahim16 cocuk doktoru anlar jel yazar ben eczaneden jel aldım sürüyorum ama anlık etki ediyor yine elini ağzına koyup ağlıyor
deno1 Prensannesiiiiiiiiii deniyecem tahmini nezaman patlıyor böyle 2 3 ay ağlar mı ya suan biraz beyazlama var
Prensannesiiiiiiiiii deno1 bzm ki 5 aylıkken kabardı 10 aylık olucaz sdece bir dişi vardı smdi ikinciyi çıkarıo bu bebekten bebeğe değişiyor
3melek_annesiii deno1 gezmeyi seven ben hayattan bezdim 1 haftadır evden çıkmıyorum çünkü asla susmuyor 🤦♀️