Taftafgiller Hanımlar sizde düzensizlik yaptı mi ? Zaten duzensiz bi adetim vardi 10 ayda 2 kez adet oldum ilaca basladigim ilk kutuda oldum bu 4. Kutum daha olmadım
Kuzumveben Taftafgiller ben 40im cikti doktorum bana cerazetteyi onerdi basladim 8,5 aylik bebegim hic adet gormedim doktorum bunun 1 seneye kadar normal oldugunu ve duzensizlikte yasabilecegimi soylemisti
Ummus-kaan Taftafgiller konuyla alakasız ama bu hapı eczaneden gidip kendiniz alabiliyormusunuz yoksa doktorun yazması mı gerekiyor bende başlamayı düşünüyorumda
Taftafgiller MuhammedAmine Benim zaten duzensizdi ya ilacin etkisiyle adet olamıyorum yine yada baska sebeple
Taftafgiller Kuzumveben Arti bi ek korunma da yapiyomusuniz acaba kbkmayn cok soru sordum😑 bende saatini hic gecirmiyorum yanlizca bi kere icemedim o da ertesi gun hemen içmiştim
Kuzumveben Taftafgiller yapıyoruz ne olur ne olmaz diye prezervatifde kullanıyoruz cocuk bi 3 sene dusunmuyoruz siz kullanıyormusunuz ek bişey,unuttuğunda eger 12 saat geçmeden icersen sorun yok yaziyor recetede
Taftafgiller tatlisert Normalde de duzensizmiydi sizin ? Demek ki duzensizlik yapabiliyor cokda tedirgin olmayayım
tatlisert Taftafgiller 40 mi çıktından 2 hafta felan sonra ilk adetimi oldum ben ilaca ikinci adetim gecikince başlamıştım ilk kutunun ortalarında adet oldum daha sonra da olmadım😊
Taftafgiller Ummus-kaan Doktor yazmiyor eczaneden gidip aliyosunuz 28 tablet hergun ayni saatte iciyosunuz . 😊
Busrakaya16 Taftafgiller bende 3 aydır olmuyorum bu haptan sonra ama eğer emziriyorsunuz emzirirken düzensizlik olması normalmiş
inci1 Ben de aksine hep adet oluyorum korkudan ölücem hamile miyim değil miyim diye😒😔Önceden çok düzenliydi