Nur1818 Sütunuz nasıl cogalttiniz. 2 buçuk aylık oğlum var sütüm halen az akşamları süt az gelince meme de ağliyor bende mama vermek zorunda kalıyorum. Hoşaf pekmez şu herseyden tüketiyorum ama neden az bilemiyorum.
Merviktu Nur1818 havalar ısındı terle de su atıyoruz içtiğin su miktarını arttır. Pekmez süt yapmaz. Kuru ve yaş incir yaş üzüm ve dereotu vücuda süt hormonu salgılatır. Aynı şekilde doğal maden suyu. Bir de bira mayası. Hamur işlerinde kullanılan toz mayalar gibi aktarda yada trendyolda bulabilirsin sabah akşam bi tatlı kaşığı meyve suyuna koyup iç. ☺️
Selin1234 Nur1818 ben rezene cayi içiyorum sütü gerçekten arttırıyor ve hurma yiyorum hurması arada yiyorum
GULCE02 Nur1818 benımde çok çokk az naptıysam cogalmadı 6 aylık oldu oğlum ama halen ilk zamanlar ki gibi az hiç çogalmadı bikere kıyafetim ıslanmadı sütten bu yüzden mama meme ilerliyoruz
Aysegul24 Aynı durum bende de var 3 ay 3 günlük sütüm azaldı me yesem ne içsem yok bol bol su bestlak damla herşeyi yapıyorum ama az bigün çoğalıypr 2 gün az oluyor aynı şeyleri yiyip içmeme rağmen mama vermrk istemiyorum ama mecbur vericem sanırım😞
Nur1818 Merviktu meyvesuyunun içine olur mu. Tabletleri de varmış ama duymuştum yarın alacağım deneyeceğim toz şeklinde daha uygun alıp deneyeceğim çok sağol
Nur1818 GULCE02 bende öyle eds hortumu ile veriyorum mamayi memeyi bırakmasın diye biberona alışmasın diye . Göğsüme koyup ama sanki saati vsr 8 de süt gelmiyor az az bnde mecbur mama veriyorum emzirme danışmanına gittim bebek kilosuna göre karar vericez dedi.
Duygu_turan25 Sütün az olduğunu nasıl anlıyoruz? Benim de göğüslerim bazen sert bazen yumuşak oluyor. Yumuşak olunca sütümün olmadığını düşünüyorum ama yumuşak göğüste de süt olabileceğini söylüyorlar anlayamadım
Merviktu Duygu_turan25 yumuşak göğüste de süt olur bebeğinin doyması veya sağıyorsan şayet kaç ml çıktığını takip edebilirsin
Nur1818 Duygu_turan25 ben sagmiyorum ama yutkunmasina bakıyorum yutkunmuyor süt gelmiyor yani yada süt gelmediği için ağlıyor
Merviktu Nur1818 evet hayat genel anlamda çok pahalı artık trendyoldan aldım ben mayayı https://ty.gl/rtmmb887ue linki bu
Nur1818 Glcntna sağımı emzirme sonrasinda elle mi yaptınız makine ile mi . Makine ile yaptıysanız hangi makine kullandıniz ben bugün elle sağım denedim zor oluyor ama, en iyisi elle sağım mis bilemiyorum tabi de
Glcntna Nur1818 ben hastane tipi pompa kiraladım onla sağdım normal makinalar ucunu çekiyor hastane tipi koltuk altından itibaren kanalları tamamın boşaltıyor . Bide acıtmıyor diğer elektrikli ile denedim çok acıyordu kiwi marka var bende elektrikli
badiss66 1 ay 3 günlük anneyim yapmadığım sey kalmadı hala sütüm artmadı. Tamamen kesilmez diye dua ediyorum. Sanırım stresten gelmiyor artık
Merviktu badiss66 stres çok önemli bir faktör evet ama bol bol su için günde 4 litre su içiyorum bir ara çok azalmıştı sütüm su inanın çok etkili
balkizim0206 Nur1818 canım tarhana çorbası yap kendine onu iç o süt yapıyo baya ben genelde onu iciyorum sütüm olsun diye ama hazır almadım toz halinde aldım öyle yaptım corbayı