Minikkmr Hanımlar sıcak su termosu olarak Karaca’nın termosunu aldım ama hic memnun değilim hep akıtıyor. Var mı memnun kaldığınız ürünler (disarda mama yapmak için kullanacağım)
ismihan87 Minikkmr cooker yada Schäfer güzel ben ikisinden çok memnunum 12 saat sıcak tutuyor ve akitmiyor
Seymagil Minikkmr geçen sene migrostan 50 TL’ye almıştım dışı plastik içi cam, cooker marka. Yemin ederim pahalı markalara taş cikarir 😂 bir buçuk gün kaynar bir gün de ılık tutuyor yani iki buçuk gün kullanılıyor o su 🥲
Babykaraniko Minikkmr e bebekte var çok güzel 1gun sıcacık kalıyor bakabilirsin baby mom gri turuncu tutmacli küçük geniş boy olanı almıştım çok çok memnunum
Babykaraniko Bende ekliyemiyorum malesef e bebeğin sayfasına girin mama termosu diyin füme renk turuncu ipi var
Minikkmr Eylulllllll mama bu kapta hazırlanmıyor degil mi? Sıcak su ve mama yanımızda olması lazım. Gerektiğinde karıştırmak için
Babykaraniko Eylulllllll evet bu gerçekten çok memnunum sabaha kadar kaynar su sogumuyor hatta daha fazla sure
Kplnnn Korkmaz Freedom Maxi. Evde de dışarıda da kullanıyorum 10-12 saat mama yaptırır aynı sıcaklıkla