Cinarinannnesi Hayırlı Akşamlar kızlar bebeğim 5 aylık üşütmüş hırıltı ve balgamı var geçmedi bir türlü doktor da balgam sökücü vermedi ağlamaktan sesi bile gitti artık balgam sökücü doğal ne var bebeğe dokunmayan bu tür durumlar başına geken var mı?😥
21zeynep72 Cinarinannnesi merhaba canım öksürüğü var mı benim kızım daha bronşit oldu hırıltısı vardı boğazı bir sürü balgam vardı o kadar tedavi ettik hastanede yatırdık hiçbir işe yaramadı antibiyotik verdik o da yaramadı 1 ay boyunca kızım hastaydı en sonunda zeytinyağı ve Bir diş sarımsak sarımsağı önce eziyorsun bir yemek kaşığı zeytinyağı döküyorsun sarımsağın üzerine ondan sonra ayak tabanına sürüyorsun çorap giydiriyorsun ertesi güne kadar iki bir iki böyle yap hiçbir şeyi kalmaz inşallah benim kızım öyle iyileşti
mervemir- Cinarinannnesi merhaba tam öksürürken kucağınıza alın ve gaz çıkarır gibi avuç içinizi boş bırakıp aşağıdan yukarı doğru yavaş yavaş vurun, bunu tam öksürürken omzuma alıp yaptığımda mutlaka burundan yada boğazdan o balgm geliyor deneyin🌼
begum93_nupelda Cinarinannnesi ayak tabanına zeytinyağlı sarımsak sür ben burda biri önerdi denedim ertesi gün bebeğim rahatladı gerçekten
21zeynep72 1Dost yazım yanlışı olmuş kusura bakma yani bir iki kere dene iyileşir kızın inşallah mesela ben sadece bir gün kendi kızımın ayağını sürdüm bir günde iyileşti çok şükür
21zeynep72 Cinarinannnesi canım hemen yap ama püre haline gelsin bayağı bir sarımsağı ez bebeğine de dikkat et hani her bebekte aynı değil bazılarını da alerji yapıyor kızarıyor İnşallah hiçbir şey de olmaz Allah’ın izniyle bebeğin iyileştiği zaman kesin bana bana mesaj atarsın iyileşti diye umarım iyileşir inşallah şimdi yap ve şimdi hemen sür sadece yarım saat beklet çorap giydir bebeğini ertesi güne kadar ama biraz sarımsak kokusu gelecek artık dayanırsınız
21zeynep72 Cinarinannnesi canım sen bu karışımı hazırladığı zaman yarım saat beklet ondan sonra onun ayak tabanına sür çorabı hemen ayağına koy tamamdır
Cinarinannnesi 21zeynep72 yaptım biraz rahatladı gibi inşallah bı kaç denemeyle atlatırız bilginiz için çok teşekkür ederim ❤️
21zeynep72 Cinarinannnesi rica ederim cnm benim sen sabah kalkınca insalah hiç birşeyi kalmaz inşallah tabi buraya yazarsın bide doğal antibiyotik tır o 🥰
21zeynep72 Cinarinannnesi bide her gün yapma bir kere sür yter benim kızım sadece bir dafa sürdüm iki günde iglesti üst üste yapmayın öldürdüğü hastalandı gi zmaan yapın bide Google den bakın okuyun ordan Bilgi alırsınız 🥰
Alya2602 Cinarinannnesi benim kızımda 5 aylık emerken hırıltı birde burnu akıyor huzursuz napıcam üşüttü dimi sanırım:(
21zeynep72 begum93_nupelda konuda öksürük hırıltı balgam kim yazıyorsa ben sürekli zeytinyağı Bir de sarımsak öneriyorum herkese 🥰