Derininannesi_ Kızlar emzirirken yemeğe baharat koyan varmı ? Yanlıslıkla yemeğe baharat attım sıkıntı olur mu
ikiPrensesAnnesi20 Derininannesi_ 3aylik kızım var doğduğundan beri baharatlı yemekler falan hep yedim
Hilalderin Derininannesi_ canim emziriyorjm bu son 1 aydir artik herseyi yemeye basladim aci baharatli ,karnabahar ,nohut ,mercek😆bir sknti olmadi bebegim 4 aylik
Deva22 Derininannesi_ yaa bana da annem ekşi yeme sütün eksir dedi salata yemeye hasret kaldım aslında böyle şeylere inanmam ama evlat olunca ihtimali bile durduruyor
Arveninannesii23 Derininannesi_ ilk 1 ay dikkat ettim ama sonra tyedim çünkü Ben eşittir acı baharat turşu
Derininannesi_ Hilalderin annem onu yeme bunu yeme diye diye yedirmez oldu 😂 doktor ye demiştş ama bilemedim işte
Hilalderin Derininannesi_ cabim 23 gunluk kucuk daha ya kendi gazini cikaramaz ki biraz daha bekle istersen
Biaslanannesi17 Derininannesi_ canım çok acı ve gaz yapacak şeyler yeme şimdilik her yemeğine kimyon at ve çayını iç
Derininannesi_ Arveninannesii23 cok düşkün değilim bende baharata flan yanlıslıkla atmıs bulundum yemeğe
Denizanasi92 Derininannesi_ eğer hassas bebek ise etkilenir etkilenmiyor diyenlerin bebeğinin gazı yok 😄 ama bende mecbur kalıp yemiştim yapacak bişey yok
sakinolchamp Derininannesi_ canım hiçbir şey olmuyo bi yerde okudum baharatlar bebege gaz yapmazmış aksine değişik tatlar aldıgı için sütü daha çok severmiş