Gizemlim Bebegim 3 aylik mama agirlikli besleniyor doktor reflu mamasi önermisti galiba onu kullaninca kabiz oldu bebegim kakasi katı kıvamlı. Zeytinyagini gunde 1 kere mi kullanayim yoksa her mamaya ekliyim mi. Ben gunde 1 kere 1 cay kasigi kullaniyordum ona ragmen kabiz oldu 😔
Woody Gizemlim doktorumiz 1 aylikken 2 3 cay kaşığı verebilirsin demisti. Biraz miktarı arttirip probiyotik kullanmiyorsaniz baslamanizi oneririm. Maflor plus onermisti doktor kizima kabizlik nedeniyle
sarisinbayan Gizemlim doktorumuz günde 6 çay kaşığı verebilirsin demişti bana . Bende 1 manasına koyuyorsam diğerini koymuyordum bağırsak tembelliği yapiyormus günde 3 çay kaşığı veriyorum bizde aynıyız kabızlik konusunda dün hiç yapmadı bugünde yapmadı daha bekliyorum yapmasını 😔 mama kabız yapıyor maalesef mama degistiricez
Sdmte Gizemlim bilmediğimden soruyorum benim oğlum 4 bucuk aylık mamasına hiç zeytinyağı damlatmadım . Damlatmak mı gerekiyor?
Gizemlim MihrimahVeAnnesiii bebek icin olan özel zeytinyagından aldim insalkah gecer kabizligi keske sütum olsaydida bebegimi boyle mamayla besleyip kabiz olmasina sebep olmasaydim moralim cok bozuldu
Gizemlim sarisinbayan doktorum kati kivamli degilse 5 gune kadar normal demisti benimki dun ve bugun katı kıvamlı yaptı ne yazikki. Bende mama degistiricem reflu mamasindan boyle oldu galiba. Aslinda ne guzel kusmasi azalmisti
burjuvaanne Gizemlim ben her mamasina koydumda artik oyle kasik hesabi degil şöyle uzerini gezdiriyorum göz karari
burjuvaanne 2626 avilo 5 lt soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı diye geciyor. Bizde hic reflu olmadi allah ne verdiyse yaptim yaptim verdim yedi
Peekaboo Benim bebeğim sürekli mama ile beslendi. Kabızlık olunca doktor düzenli su vermediğim için olduğunu söyledi. Düzenli su verdim her mama içtikten sonra, kabızlık sorunu çözülmüştü
Gizemlim Peekaboo banada su verme demisti🤷🏽♀️ her doktor farkli bisey diyor mamadan sonra azda olsa su verilmeli yaziyordu burda cogu kisi