ferlazen Vala canım benim bebek 3 kg doğdu şuan tam 6 aylık oldu daha yeni. Kilosu 7 kg. Boyu 67, kafa çapı 41 cm. Her bebek kendine özel
Minelask Mama alan bebeklerle sadece anne sütü ile beslenen bebeklerin kilosu bir olmuyo benm kızımda 4 aylıkken 6.100 gram di Dr bı sıkıntı görmedi 7 kilo ustu olacak diye bı sinir yok sağlıklı ise takmayın bence
Ozlmyldzarya Minelask çok rahatladım gerçekten hani öyle bi konuştu ki kadın moralim bozulmuştu.. Teşekkür ederim ☺️
ferlazen Ozlmyldzarya doktorum yok sabit taşınma süreçlerimiz devam ettiği için ben kafama göre organik mama aldık sütümün azaldıgını gordum 1.5 aydır sütüme ek olarak mama verıyorum
Tgb9191 Ozlmyldzarya benim oğlum 4 aylıkken 8 kiloydu arkdaşımın ki 6 kilo her bebek kendine özel bence 🙏🏼Sağlıklıysa sorun neki?
Ozlmyldzarya ferlazen mama ismi nedir merak ettim. Bizim dr da ilk ayında aptamil kullandırmıştı sonra bıraktırdı.
rua_da_senhora_das_verdades Ozlmyldzarya Bebeğim 3.ayında 300 gram aldı. Sorun yapacak bir şey görmedim ben. Sık sık emzirin. Zeytinyağı da verebilirsiniz.. Kilo alımını destekler.
Ozlmyldzarya rua_da_senhora_das_verdades zeytinyağını hiç duymamıştım siz veriyor musunuz ne kadar veriyorsunuz
AselBebekveAnnesi Ozlmyldzarya bizim 3 kg doğdu ilk ay 1100 kg aldi ama şu iki aydır yarım kilo yarım kilo aldı sadece o kadar üzülüyorum ki sütüm mü yetmiyor anlamıyorum ama çok kaka yapıyor 1 günde 7 8 defa kaka yapıyor sizinki ne sıklıkla yapıyor
Ozlmyldzarya AselBebekveAnnesi benim günde 1 kere belki 2 kere kaka yapıyor. Ama bezini her uyandıktan sonra filan baktığımda bezi çiş dolu oluyor. Ama mesela bugün kaka yapmadı. 7-8 çok gibi geldi bana. Kızım ilk doğduğu zamanlarda günde 2-3 kez yapardı 2 buçuk 3 aylıkken 3gün bazen 5 günde bir kaka yapardı oda normalmiş.
Poncikkkk Ozlmyldzarya evet bu tür şyler genetik oluyor ama en iyisi doktorunun bilgilendirmesi ayda kaç kilo almalı doktorlr daha iyi bilir
rua_da_senhora_das_verdades Ozlmyldzarya küçüklüğünde vermiştim ki hala veriyorum.. Kaka yapamama sebebiyle dr umuz tavsiye etmişti. Ama daha sonra hastalanmayancocuk sayfasında kilo alımına yardımını da okumuştum. 1 çay kaşığı kadar veriyordum günlük organik zeytinyağı.