VolkanEmre Kızlar selam Gebze Darıca civarı sünnet ettirdiğinizde memnun kaldığınız doktor var mı Özel se ne kadar devletse hangi doktor lütfen yardımcı olur musunuz oğlum 20 aylık ve sünnet olması gerekiyormuş çocuk cerrahisi bakıyorum buarada
ebrumuhammed41 VolkanEmre ben bugün Umuttepe eğitim araştırma hastanesibe gittim doktor devlet hastanelerinde sünnet yapılmıyor dedi covidden dolayı dış merkezlerden birinde yaptırın dedi bana
Didem_muhammedali VolkanEmre istanbul fatihe gelme sansiniz varsa biz 7gunlukken yaptirdik cokta memnun kaldik oglum aglamadi bile.. dr.salih selman instagramdan bakabilirsiniz
VolkanEmre ebrumuhammed41 Allah yardımcımz olsun her şey ateş pahası olmuş Gebze Fatih yaparmi acaba bide oraya soracağım
HafizeNurCoskun Instagram’da acitmayandoktoramca diye bı aratıp bakın isterseniz Ali kadayifci biz orda yaptırdık
VolkanEmre HafizeNurCoskun bide memnun musunuz ağrısız sünnet diyo sanırım lazer hani sünnet sonrası bisikinti yasabdimi
HafizeNurCoskun VolkanEmre işlem sırasında bir tek uyustururken az bı ağladı onun dışında hiç ağlamadi sorunsuz geçti
HafizeNurCoskun VolkanEmre 1 ayı geçti gayet memnun kaldık biz sadece iki üç gün acısı oldu o kadar oda geçti hemen