esrateke efe_cigdem benim bebeğimde 3 aylık ne yazık ki emmiyor sağıp veriyorum ne yazık ki dolmuyor toplasan 2 kaşık belki 🤦🏽♀️ Çok üzgünüm emse belki süt çoğalır...
Melisyldz efe_cigdem Galactago diye bi damla var ben onu uzun sure ve devamli kullanmstm cok faydasını gordm bi deneyin isterseniz onnn disinda tahin helvasi hurma maltana ( ananasli) rezene bnlar bnde cok ise yariyodu
esrateke efe_cigdem benim bebeğimde 3 aylık ne yazık ki emmiyor sağıp veriyorum ne yazık ki dolmuyor toplasan 2 kaşık belki 🤦🏽♀️ Çok üzgünüm emse belki süt çoğalır...
Ececavus Canım 2aylıkken meme istemedi sağarak vaeriyordum ve okadar azaldı ki biberonun dibi bile dolmuyor bebişim çektiği gibi cekmiyor makina
Gamo35 Kızlar ben de her anne gibi süt azalması yaşıyorum psikolik olarak. Ama hani şu minik lokum lar varya onlardan yiyin inanın sütünüzun çoğaldığıni gorursunuz bebek emmese bile elinizle sagip kaşık yardimiyla verin. Bebek emdikce süt rezervi doluyor
kuzeyto efe_cigdem benimki 6 aylikken birakti, sagip vermeye 2 hafta dayanabildim ben o is cok zor ya. Hep evde olmak gerekiyor hem sagmak hem sagdigini verebilmek icin. Nasibi bu kadarmis dedim buna da sukur
Melisyldz efe_cigdem hem emiyodu hem sagiyodum ben meme reddi yaşadıgmz donemde sagiyodum ama oncesinde emmesi icin mememi veriyodm almazsa biberonla veriyodm
mdn9o efe_cigdem ben kızım doğduğundan beri sütümü sağarak veriyorum. 3 ay 20 gün oldu. Ama azalma yaşamadım. Gece gündüz sürekli sağıyorum. 120 cclik biberon doluyor 2 saatte bir
mdn9o efe_cigdem Philips avent elektrikli pompayı kullanıyorum. Yediklerime dikkat etmiyorum. Suyu çok seviyorum. Su çok içiyorum.