mel- Kızlar covid oldum 5 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Cec1000 antibiyotik yazdı doktor onu kullanıyorum ama öksürük çok şiddetlendi aile hekimi ventolin kullan dedi. Emzirirken covid geçirenler siz neler yaptınız öksürük için?
DerenDuha mel- covid mi kaldı ya ben bitti sandım 🫢 emzirirken antibiyotik agumantin vermişti bana doktorum kullanmıştım ama covid için değil boğaz enfeksiyonu içindi
oksitosin mel- geçmiş olsun, ben emzirirken degil de hamileyken olmuştum çok dolmuştu göğsüm, ballı çay ve soğan yiyerek atlattım diyebilirim çok iyi geliyordu
ElvinMira mel- hamilelikte yakalandık nane limon içebilirsin demişti ebe bide kekik yağını sıcak suya koyup odaya bırakıyordum tıkanıklığımızı rahatlatmak için vitamin kullanabilirsin demişlerdi bi defa içtim çok mide bulantısı yaptı bida kullanmadım
1bal1badem DerenDuha asist kullandım ben bide bana en son penisilin vurdular emzirdim yine 5 aylık idik öksürük için ise keciboyunuzu owkmesi ve aşırı su için
mel- DerenDuha bitmemiş tüm belirtileri göstermeme rağmen acildeki doktor test yapmak istemedi kesin negatif çıkacak dedi. Biraz zorladım bebeğim var falan dedim. Bir de ben hala dikkat ediyordum kimseyle görüşmüyordum.
Selin3561 DerenDuha canım bogaz enfeksiyonunda çok eklem agrın oldu mu kac gün sürdü ne sıkayetlerın vardı
mel- ElvinMira teşekkür ederim vitamin olarak C vitamini alıyorum sadece yeterli dedi sağlık müdürlüğündeki görevli ama
Rabiacay mel- öncelikle cok geçmişler olsun, yakin arkadasimda covid oldu ve antibiyotikle vs dahada kirgin oldu vucudu. 😔 İnsallah tez zamanda duzelirsiniz, sizede bebisede sağlıklı omurler dilerim💐
Minauyank mel- biz daha 1 aylik ken yakalanmistik ben sadece parol kullandim ve c vitamini onun dışında öksürük icin pekmez bal yedim tavsiye ederim cok rahatliyorsun
DerenDuha Selin3561 oldu canım kemiklerim sızlıyordu halsizlik vardı kafamı kaldıramıyordum yeni doğum yapmıştım ve değerlerim düşüktü zaten serum verdiler ve antibiyotik kullandım çabucak toparladım
Selin3561 DerenDuha bende oyleyım her yerım 1 haftadır dökülüyor Ağrı’dan antıbıyotık hap verdı agumentin bugün bıttı ama aynıyım yıne gıttın ıgne verdı bugün umarım hemen geçer halsızlıkten kolumu kaldıramıyorum