Mavsnz06 Kızlar oğlum 13aylık ve ben adet günüm geçti test yaptım hamileyim şok oldum Ya istemiyordum çocuğum cok küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum hastaneye bile gidesim yok kocama da demedim ne yapacağım böyle hamile kalan vad mı süreç nasıl geçti
Sebastiann Mavsnz06 merak ettim nasıl korunuyordunuz benimde 7 aylık bebeğim var hamile kalıcam diye korkuyorum eşim korunuyor
ahmetseliminannesi Mavsnz06 ben 🙋♀️🙋♀️ Oğlum 14 aylıkken ikiz gebe kaldım spiral yüzünden 🤭🤭 hayatımın şokunu yaşadım öğrendiğimde eşimi arayıp dümdüz gittim 🤣🤣 ama şuan iyiki varlar bi şekilde hepsine yetmeye çalışıyorsunuz 🤣🥰🥰🙏🏻🙏🏻
MatmazelDeniz Mavsnz06 allh bagislasin canım bnmde kucugu 12 aylık bu ay yumurtlamayı değerlendirdim hamile kalmayı istiyorum dua et bnde kalırım belki 😊 emin ol çok güzel olur yorgunluğun bir olur sonra bi bakarsın büyümüşler okula gidiyorlar👍🏻😊
ahmetseliminannesi Mavsnz06 kıskançlık var gibi çözemedim kardeşleriyle çok iyi onlarla oynamak istiyor uyutmaya götürünce anne götürme der ama benm burnumdan fitil fitil getiriyor kıskançlığını benden çıkarıyor ikizlerden daha zor şuan o bana 🤣
ahmetseliminannesi mom_27 ah ah sende yerimde olsaydı giderdin 🤣 çalışıyorum işe yeni dönmüştüm yani adım iş yerinde çok doğuran kız diye anılıyorum 🤣 hiç hoş olmuyor 🤣🤣 tek, ikiz , üçüncüye üçüz bekliyoruz senden diyorlar 🤣
GizeminEdizi Mavsnz06 maalesef bu iğneler tek başına koruyucu değil heralde çok okuyorum böyle ,bende yaptirdim bı jere hem iğne hem prezervatif hem gericekilme ile korundum ,ona rağmen korkudan kaç kez test yaptım,hayurlisu olsun,sağlıkla gelsin.
Secilllll Mavsnz06 iğneyle mi 3 aylik mi vurunuyordun 1 aylik mi ay suan korku icindeyim😱 bende igneyle korunuyorum
Grininyuztonu Mavsnz06 kız ben oğlum 3 aylıkken ikinciye hamile kaldım kolay diyemem tabi ama Allah yardım ediyor inan :) şimdi biri 18 diğeri 6 aylık ve o tempoya o yorgunlukla baş edebiliyorsun zamanla her şey yolunu buluyor yeter ki sakin ol ve panik yapma :)💖
Sfanr Grininyuztonu ayy lutfenn banaada biseyler diyinn çok Orladimi çünkü bende kziim 3 ayllken hamile kaldım şuan 30 hafatlik gebeyim bebeğim 10 aylık neler bekliyor benii 😅
ahmetseliminannesi MatmazelDeniz şuan 14 aylık olucaklar onlarda abimizde haziranda 3 yaş evin içi çocuk kaynıyor 🤣 hepside erkek birde koca 4 🤣 acıyan Allah bana acısın 🤣🤣
Grininyuztonu Mavsnz06 annem aşırı şaşkındı özellikle annem korkuyordu bakamam diye🤣 ama eşimin de yardımıyla büyüdüler :) emmiyordu canım oğlum