Sevdanurkesirr Kızlar kızımin vücudunda kırmızı benek benek şeyler çıktı isilik gibi aynı alerji oldu sanırsam Gebze Çayırova Farabi eğitim araştırma hastanesi semt polikliniği bakar mı?
Gece_ekspresi Sevdanurkesirr bakmiyor diye biliyorum ama siz hastaneyi arayip sorun bi counku cocuk alerjisi diye bir bolum yok orda
Deletedmom_36 Elisa34 Su kahverengi mavi renkte olan bir sehirmi☺️Sok market acildi hemen altina orami
Deletedmom_36 Elisa34 Bende onun karsisinda 2 sari blok var gorursun camdan bakarsan ordayim😁sizin siteden almak istemistim daire gecen yil ama olmadi 😁komsu olucakmisizdemek
Elisa34 Deletedmom_36 şu eflin pastanesi var onun üstündeki evlermi 😊 ay ne güzel gene komşu sayılırız
Deletedmom_36 Elisa34 Hayir sizin sitenin onunde bos arazi var onun hemen karsisinda☺️Benim evim sizin siteye bakiyor☺️Yurume 3 dk falan
Elisa34 Deletedmom_36 he tamam tamam evet biliyorum orayıda ay cok sevindim şuan 😊😊😃keske burdan alsaymışsınız 😃
Deletedmom_36 Elisa34 Evet simdi ki de aman aman buyuk degi ama salon takimim la masam falan sigiyot yetiyor bana☺️