Kimeneayol Hanımlar ocean b12 kullanıp faydasını gören var mı? Gördüyse ne kadar sürede gördünüz ve haftada kaç gün kullandınız ?
cicekbahcem Kimeneayol bizimde çok düşüktü,bir hafta hergun,ikinci hafta haftada üç gün, üçüncü hafta haftada iki kullandık yükselmişti yine düştü tekrar bu şekilde başladık
Deletedmom_109 Kimeneayol 3 ay kullandık. Ayrıca beslenmesine de dikkat edince 3 ayda 2 katına çıkmıştı. Farklı bir kullanım şekli vardı. 1 hafta boyunca her gün sonra haftada 1 defa kullanmıştık.
aylinbb biz geçen hafta başladık her gün bir fıs tok karnına. ama bir şey değişiyor mu bilmiyorum bir dahaki ay kan değerlerine bakılınca anlaşılır sanırım
stella Kimeneayol hatırlamıyorum malesef ama 2 şişe kullandık. Değerleri duzelmisti 1.5 şişeden sonra. Halsizlik aşırı uyuma isteği vardı
Kimeneayol aylinbb inşallah hemen yükselir. Peki eksiklik belirtileri nelerdi? Biz haftada iki kere kullanıyoruz ama etki ediyor mu bilmiyorum baş kontrolü zayıf
Mavilii Kimeneayol haftada 2 kere neden kullanıyorsunuz? Onu hergun düzenli bir şekilde vermeniz gerekir. Bende şuan kullaniyorum. Hergun 1 fıs yada 3 damla şeklinde veriyorum. Düzenli vermezseniz Bi faydası olmayabilir
aylinbb Kimeneayol bir belirti yoktu aslında. biz yurt dışında yaşıyoruz demir takviyesi verilmiyor orada. acaba demir eksikliği var mı diye bir genel kan testi yaptırdık orda çıktı sonuç demiri de biraz düşük ona da takviye almaya başladık
Mavilii Kimeneayol anladım ama yeterli olurmu bilemeyeceğim. Bazen düzenli verdiğimiz halde Bi ise yaramıyor böyle takviye türü şeyler. Umarım faydası olur
ANA-HAT Biz 1 yaşında venatura kids kullandık. 5 ml bir şişe gün içinde 2 3 fıs dil altına sıkıyordum. Değerimiz 190 dan 400 e yükseldi. 🌸