Kubrasolmmaz https://ty.gl/sqxqfxdgxp Oğluma almak istiyorum ama tereddütlerim var avantajları ve dezavantajları neler ? Kullananlar bilgi verebilir mi ?
Blackbird88 Kubrasolmmaz aynısı var bizde oğluma 2 yaş hediyesi aldık, aldıktan sonra niye daha önce almadım ki dedim. Normal bebek arabasını bıraktık her yere bununla gidiyor, hem de özgürce hareket ediyor. Bayılıyor kendisi.
Flamingom Kubrasolmmaz ben scoot and ride highway kick aldım. Kaskı ile Daha kaliteli. Bu markanın oturan versiyonu da var
rosesbabys Kubrasolmmaz scooter olarak scoot and ride aldim 7. ayindan beri suruyo ozguveni geldi bebegin kaskiyla birlikte baya iyi oldu. globberin bisikletini aldim eger bebeginiz kucukse bisijlet daha cok isinize yarar bebek arabasi yerine kullanabilirsiniz. buyukse de scioter olarak scoot and ride tavsiye ederim
Blackbird88 Kubrasolmmaz bizim kullandığımız globber comfort bu arada aşağıda linkini de koydum. Çok rahat ve 19 aylık rahat yapar. Sadece kaskını mutlaka takın, koruması olmadığı için.
EkiminAnnesi Blackbird88 10 aydan sonra kullanılıyor sanırım bebeğim 8 aylık alsak mı biz de kararsız kalmıştık. Bebek arabamız travel sistem. Mima xari çok para verdik onu kullansın istiyorum seviyor da arabasını 😂
Kubrasolmmaz Blackbird88 eşimin sorduğu sorular yağsa ıslanır uykusu gelse uyuyamaz allahım 😁😁 içime su serptiniz gerçekten avm teşhirleri deneyip oturuyorsa alacağım bu hafta 19 aylık oğlum yapar mı acaba ?
Kubrasolmmaz EkiminAnnesi bendede travel sistem bebek arabası var o daha kalabalık geliyor bana ondan bunu istiyorum ama değer mi diyede düşünüyorum
Flamingom EkiminAnnesi bebek arabası yerine mi alacaksınız cocuk cok uzun süre duramaz ki bende bugaboo bee 5 var scotteri katlayıp alt sepete atıyorum. Oturaklı scoterlar katlanmıyor
Blackbird88 EkiminAnnesi bebek arabasını biz artık sadece tüm gün dışarda olacağımız ve uyuyacağı zaman alıyoruz. Onun haricinde he yere bununla gidiyoruz. Biz sürekli dışarda olduğumuz için çok pratik oluyor. En güzeli de kendi sürüyor canı istediğinde iniyor yürüyor sonra geri biniyor filan özgürlük açısından çok iyi oldu. Arabada sürekli bağlı kalması hiç hoşuma gitmiyordu bu çok iyi oldu.
Flamingom Kubrasolmmaz https://www.toysall.com.tr/scootandride Distribütor firma linkini ekledim. Trendyoldan daha uygun oluyor ama trendyoldan yorumlara bakabilirsiniz. Bence globber dan daha şık ve kaliteli
Kubrasolmmaz Flamingom bende bebek arabası var dışarıya çıkarken yürüyüşe giderken vs veya avm dolaşırken almak için istiyorum
Kubrasolmmaz Blackbird88 bu linkte yeşil olan 1.363 tl geliyor neden bu kadar uygun burada ? Trenyolda bunun 2 karı neredeyse
rosesbabys Kubrasolmmaz evet zaten globberi ebevyn kontrolunde olma özelliğini kullanmayacagınzı için boşuna almış olursunuz o yaştan sonra size bağlı sürmek istemez bence
Blackbird88 Kubrasolmmaz burası amazon Türkiye’ye gönderiyorsa burdan alın ben yurt dışındayım bu gönderdiğim linkten aldım.
Kubrasolmmaz Blackbird88 çok iyi fiyatı nasıl yollanıyor acaba daha önce 1 kere Amazon’dan aldım ama bu olur mı ?