Eylbsr https://www.hizliresim.com/p2jqa2p Kızlar bebegimin göbek kısmında böyle kuzariklik var minik minik . Nedir bu fikri olan var mı ?
FerdAzraMira Eylbsr bende bekleyim burda bizde kızarıklık yok fakat IKINMA boğaz da hırıltı var onlar da alerji belirtisiymiş 🙄
Balkupum2505 Eylbsr oglumunda bacak kısımlarinda vardi aynisi doktor kan tahlili yapti kanda alerjisi yüksek cikti ihmal etmeyin doktora goturun gecmis olsun
Eylbsr FerdAzraMira Doktorumuz dün karnını dinledi çok gazı var dedi ama hiç bilmiyorum her ihtimali düşünüyoruz keşke onları anlayabilsek..
Defneem Eylbsr ne kadarlık bebeğiniz ve bişey verdiniz mi alerji gibi gözükmüyor kızımda var alerji böyle sivilce gibi pütür pütür kabarıkliklar oluyor kızımda gıda alerjisi var bide egzaması var oda direk yara ve kabuk bağlama şeklinde oluyor bu bence sıcaktan olmuş kalın mi giydirdiniz
Eylbsr Defneem İki aylık , bir şey vermedim sadece beni emiyor . Aslında çok da kalın giydirmiyorum ama dışarı çıkarıyorum illa ki sıcaklıyor . İnşallah sıcaktan olmuştur biraz ince giydirip gözlemleyecegim 🥺
Balkupum2505 Defneem yok cnm bizim kan tahlilinde cikti alerjimiz doktor alerji dedi hatta alerji surubu verdi şuan 2 yasinda oglum ama 1 yasindan beri ugrasiyoruz alerji testide yaomiyo 2 yasini gecsin dedi bakalimm
Asellzey Eylbsr geçmiş olsun geçen gün aynı şekilde oldu kizimin karnı havalar serin diye yelek vardı üzerinde krize girip öyle uyuyakaldı , zıbın dahil çıkarttım kıyafetlerini ince tabaka sudocrem sürdüm ertesi sabaha geçmişti yani bizimki sıcaktan olmuştu.
Defneem Balkupum2505 banada alerji testi çözüm değil dediler nereyi arasam 4 yaş altına yapmıyor testi. Deneme yanılma yöntemi ile bakacaksın alerji yapan gıdaları keseceksin dediler bide bana kesinlikle şurup vermiyorsun damla vereceksin onu da çok zor durumda kalırsan alerji vücuduna yayilirsa vereceksin dediler özellikle avil şurup uyusuturuyormus ve uyku yapıyormuş
Balkupum2505 Defneem banada aynisini söyledi doktor yayildigi zaman ver 5 10 noktadan bisey olmaz dedi. Bende 1 hafta yumurtayi kestim 1 hafta peyniri herseyi kestim 1er hafta domates yediginde oldu bi kac nokta bayadir vermedim ve bayadirda cok sukur cikmiyo. Dün verdim domates bakalm cikacakmi her yedigini takip ediyorum ama herseyde yiyo anlayamiyosun ki
Defneem Balkupum2505 Allah yardım etsin inşallah alerji yapmaz bir daha ben daha karışımlara gecemedim hala teker teker deniyorum patatesten sonra hiç bişey alerji yapmadı inşallah böyle devam eder ama nişastalı şeyleri deniyorum bilerek 8. Aya kadar da denemeyecegim 3 gün taze fasulye 3 gün keçiboynuzu özü 3 gün avokado deneyip sonra yumurta sarısı deneyeceğim benim için yumurta çok kıymetli insallah bişey yapmaz 🥺