Skran Kızlar tayin yerimiz Denizli çıktı nasıl bir yerdir. Ev bulmak sıkıntılı mi . Sosyal aktivitesi var mıdır .
Kunarci2588 Skran tam anlamıyla gelişmiş bir yer aktivite sağlık eğitim içiniz rahat olsun ev bulmakta zorlanmazsınız ama heryerde olduğu gibi fiyatlar cok yükseldi maalesef hayırlısı olsun
[silindi] Skran bşz orduevinde yol üstünde diye uğradık çok güzeldi sevdik canım bende muğladayım zaten
BirAnneBirBebekkkKk Cok guzeldir memleketim aktivite cok etrafinda ilceler gidilecek yerler cok guzel
Arzu_Doruk Denizli de yaşıyorum yaşadığım sitede 5 tane uzman çavuş arka sitede 1 tane uzman çavuş oturuyor sadece benim tanıdığım bu kadar akköye çıktıysa tayininiz şemikler uzman çavuş dolu ☺️
Brokolilim Kızlar denizlinin elit semti neresi dokuzkavaklar falan köy semti gibi merkezefendi saraylar mahallesi filan nasıl ?
Brokolilim Arzu_Doruk Merkezefendi ilbade mahallesi filan oralarda mı kötü evler iyi duruyor ondan soruyorum ben hiçbiryerini bilmiyorum 🤷♀️
Arzu_Doruk Brokolilim evet kötü Merkezefendi de mi oturmak istiyorsunuz ben Merkezefendi de oturuyorum şemikler de oturuyorum burası çok güzel selçukbey mahallesi adalet mahallesi üçler servergazi buralar çok iyi bizim oturduğumuz yer hep lüx site
Brokolilim Arzu_Doruk Elit semt olması gerekiyor birkez geldim dokuzkavakaları gezdim ama hep roman ve Suriyeli doluydu o yüzden hangi mahelleden ev alacağımızı bilemedik merkezefendi ilbade mahallesinde iç mimarisi çok güzel bir ev beğendim ama gelip görmedim :/
MillenialMom Skran servergazi, selçukbey, şemikler, yenişehir (evler genelde eski ama yeni yapılar da var), albayrak buralar güzel özellikler servergazi 🤌🏻🤌🏻
Brokolilim Arzu_Doruk Yenişehir’de evler eski yapı çok nadir sıfır ev var bakıyoruz bakalım 🤔 iç mimarisi iyi olsun kaliteli olsun elit semt olsun istiyorum ama iki adım atıyorsun TC vatandaşı hariç her vatandaş var 😄
Arzu_Doruk Brokolilim evet o baktığınız Deliktaş ilbade dokuzkavaklar çok kötü siz filtre bölümüne Yenişehir adalet şemikler Karahasanlı üçler 1200 evler selçukbey servergazi olarak bakın diğer mahalleleri boşverin hiç bakmayın derim pişman olmazsınız eminim ☺️