Pscyho Tecrübeli anneler bakabilir misiniz bebeğim 40 günlük ilk zamanlar 15 20 dk emiyordu bir haftadır 5-6 dakika emip bırakıyor büyüdükçe bu süre azalıyor mu normal bir durum mu
Mefat Pscyho yok benimki başlarda 5 dk emiyordu git gide arttı bu süre sizinki neden öyle olmuş bilmiyorum acaba acikmadan mi emziriyorsunuz.
923B Pscyho bazen öyle yapıyorlar sen her fırsatta emzirmeye çalış benim ki 2 yaşında hala emiyor bu arada ben ilk zamanlar bol bol lohusa şerbeti içiyordum anne sütünü hem arttırıyor hemde sütünün tadini değiştirip daha güzel yapıyor dene istersen sende
Deletedmom_71 Pscyho normal canim süre azalıyor başa göre. Kilo alımında sorun yoksa hiç takma benmde başta çok emiyordu sonra süre azaldı ama sen saat başı teklif et yinede uyanıksa
_SerenN_ Pscyho çok normal güzel anne, artık bebegin emme refleksi daha hızlı ve karnını nasıl doyurması gerektiğinin farkında ☺️
Pscyho Deletedmom_71 anladım doğrudur o sebepleyse sıkıntı yok tartıyı takip edeyim o halde ben sadece emmek istemiyor mu artık doymuyor mu diye endişeliydim