Yagmurtekin Ne çok ağır ne de çok hafif, hatta bir tık ağır kokulu bile olabilir. Azıcıkta kadınsı kokulu parfüm önerisi istiyoruumm🌺
Anne- Yagmurtekin ağır koku soruyorsan hipnotic poison kırmızı olanı tavsiye ederim yaz kokusu degil ama kışın vazgeçilmezim çok etkileyici buluyor çevremdeki herkes
Tuanakusunannesi Yagmurtekin bende bekliyim burda bende hafif çicek veya pudralı koku seviyorum ve parfüm hastasıyım 😂
bluem Yagmurtekin mad h103 vanilya tarcin bnde dolmusta bir kadindan aldim cok guzel kokuyordu sordum acik parfummus muazzam kokuyor
Cakos Yagmurtekin Paco Rabanne Olympea 👍🏻 Favori parfumum beğenmeyecek insan yoktur bence gercekten muthis kokusu , hem kalici hem burnu yormuyor hemde cekici . Normali de guzel intense olani da cok guzel
Yagmurtekin Tuanakusunannesi bendee çok severim 😍 pudra kokulu olarak Bargelonun 112 122sini çok öneriyorlaar
bahar95 Yagmurtekin Tous ♥️ bağımlisi olursun cnm biraz pahalı ama paranın bin katına değer orijinalini bulmak çok zor ama
Babyboy2020 Yagmurtekin lacoste klasik , yesil chanel missss veya beyaz chanel fresh kokulari var bi sikmak bile yetio
Angime Yagmurtekin hafif günlük bi koku olarak estee lauder modern muse, lancome miracle, biraz daha farkedilir ama hafif chanel madomoiselle ve allure, estee lauder bronze goddess, dior Miss dior.
AyseAlyamm Yagmurtekin olympea , Lancome hypnose ve la vie est belle favori kokularım emotion loveda çok güzel chole love’in muadili 🥰