Doruk12 Kızlar çocuğum 5 buçuk aylık, üst diş etindeki dişlerinin çıkacağı yerler bembeyaz olmuş geceleri çok sık uyanıyo huysuzluk tavan. Sizde diş mi geliyor 🙄 kafası alev gibi bazen 🤔
Poyrazbebek Doruk12 olabilir canim diş çıkarma bebekten bebege degisir kimisi 5. Ayda kimisi 7. Ayda gelsin dişlerrr 🤣
Poyrazbebek Doruk12 benim ilk oglan da 6. Aya dogru cikartti ilk dişini salyasi akardi surekli ellerini isirirdi eline ne alsa agina gotururdu sonra bi baktik onden küçücük bir diş
Oaoa Doruk12 aynı şeyleri yaşıyoruz saçlarımdan tutup beni bile ısırmaya çalışıyor haaam diye 😂 kafası ateşli ama bedeninde ateş yok dediğin gibi keşfetmek için değil hırsla ısırıyor damaklar beyaz ben de anlayamıyorum nasıl anlaşılır bilmiyorum.Geceleri ağlayarak uyanıyor geri dalıp yatamıyor.Allahım çok zormuş ya hayırlısıyla sağlıkla en kolay şekilde dizilsin inciler 🤲🏻😌
Doruk12 Poyrazbebek evet canım onlar da var Bayadır olduğu için söylemeyi unuttum hep salyalı ne bulursa ağzına götürüyo keşiften öteye geçti bu durum 😁 ısırıyor herşeyi
Doruk12 fatima 3 aylıkken elini ağzına götürmeye başladı ya her bebek gibi, herkes diş diş dedi aklımda hiç yokken aklıma soktular 😂 resmen o zamandan beri bekliyor gibiyim geliyorsa gelsin ya da çocuğum düzelsin diyorum artık 😊 sağol canım, inşallah 🙏
Doruk12 Oaoa ayy evet evet ham yapıyo her şeyi 😂 elimi resmen yiyerek uyudu dün ve geceleri çok ağlayarak uyanıyo 2 kere uyanan çocuk 259 kere uyanıyo resmen uyku yok ikimize de ve çok zor uyuyo ilk olduğu için bilmiyorum ben de 😁 eğer dişse daha fazla sıkıntı çekmeden gelsinler hayırlısıyla ya 😊