Alininannessiii04 Oğlum 8,5 aylık asla ek gıda kabul etmiyor yemiyor da sadece emziriyorum ona ek olarak ne verebilirim kaşık maması denedim onu da yemedi istemedi ne yapabilirim öneriniz var mı
Tazeannecik35 Alininannessiii04 benim de kızım 7 aylık tadım yapmaya devam ediyoruz ama tadım yaptığım sebzeleri karıstırdığımda 1-2 kaşık alıp ağzını kitliyor sadece yoğurdu iştahlı yiyor. Meyvelerden muz elma armut denedim hicbirini sevmedi.Bugün mücver yaptım tost makinesinde minik minik bölüp ağzına verdim onuda istahla yedi. Sanırım benim kızım püre ya da corba tarzında değilde böyle daha cok pankek mücver gibi seyleri çiğneyerek yemeyi seviyor. O kadar hevesle yemek yapıyorum ama yemediğini görünce Ben de cok üzülüyorum ne versem ağzını kitliyor nolcak böyle hiç bilmiyorum😔
Yarim_Kilo_Kiyma Alininannessiii04 Pankek, kaşık dökmesi, mücver, omlet, kabak yemeği genelde sevilir ama bulgur yoğurt seviyorsa,yulaf meyveli yada hurmalı pekmez tahinli. Köfte pişirin suda önüne koyun burgu makarna ile mesela kendi yesin arada sizde verin🌺
Alininannessiii04 Tazeannecik35 benim oğlumda tam tersi yoğurt peynir verince midesi bulanıyor çorbada öyle tek yediği şekerli meyveler o kadar nasıl yediricem bilmiyorum valla 🙄
Tazeannecik35 Alininannessiii04 ben de bi hevesle tarhana pekmez irmik yulaf ezmesi sipariş verdim bunlarla birlikte denicem belki sever diye. Yemeyen bebek olunca her gün ne versem derdi oluyor kara kara düşünür oldum 😔 inşallah bu süreç geçicidir de bebişlerimiz güzelce yer. Bu arada kızım kilo olarak olması gerekenin bi tık üstünde olduğu icin ve 1 yaşa kadar doymak icin beslenmedikleri için doktorum endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. sen de hiiiç üzülme ☺️ Eminim bi şekilde yicek bizim bebişlerde 🙏🏻
Buuseg Alininannessiii04 belki kendisi yemek istiyordur denediniz mi pankek filan yapıp eline verseniz