Aslihaskara6466 Mrblar 8 aylık kızımın çişi cok kokuyodu idrar tahlili ve kultürü istedi doktorumız bizi de korkuttu böbrekleriyle ilgili filan. İdrar kültürü önmlimi idrarı kokann bebeginiz varmı suyuda cok veriyorum ama yinede kokuyo
Ugggg Aslihaskara6466 her gittiğimde idrarı koyuyor rengi koyu diyorum bebeği muayene ediyor olabilir su vermeye devam et diyor bı gidişle kendim yapcam tahlili .
Durdudilerrr Aslihaskara6466 bezle akakali olabilir mi? Prima aktif bebek cok kokuodu bizde de degstrdk gecti
Poyrazbebek Aslihaskara6466 havalardan olabilir kiziniz gunden gune büyüyor ondan olabilir verdiginiz ek gidalardan olabilir bir sürü sebebi olabilir ama korkmayin siz sagdece bol bol su vermeye ozen gösterin be im oglumdada oldu doktorumuz üşütme demisti ben yaz vakti diye zibinla durduyordu corapta giydirmiyordum biraz sicak tutunca gecti bide yapilan aşılarda idrar rengini ve kakasinin rengini degistirebiliyor siz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz muayene ye
Pegasus Bende şüphelenip doktordan tahlil istemiştim bişey çıkmadı çok şükür. Havalar sıcak çok terliyolar o yüzden olabilir ama bakılmasında fayda var tabi ki. Endişe etmeyin bence.
Gizemmyigit Aslihaskara6466 dr lar enfeksiyondan şüphelendiği zaman isterler o tahlilleri. Biz de verdik sonuç bekliyoruz
Duyguaslannn Benımde oğlumun çişi kokuyor ama bende sıcaklara ve terlemesınden dolayı dıye dusunuyorum cunku huysuzlugu ve yemesınde sorun yok cok sukur bol su içiriyorum. Ayrıca prima premium care kullanıyorum bezlede ilgisi olabilir miki🤔
Duyguaslannn Benımde oğlumun çişi kokuyor ama bende sıcaklara ve terlemesınden dolayı dıye dusunuyorum cunku huysuzlugu ve yemesınde sorun yok cok sukur bol su içiriyorum. Ayrıca prima premium care kullanıyorum bezlede ilgisi olabilir miki🤔
Poyrazbebek Aslihaskara6466 ozel hastaneler para koparmak icin ordan oraya cok süründürür biz cok perişan olduk hâlbuki hicbirseyimiz yokmus