miniktosbagam 21zeynep72 çok meşhur bir kitap var bu konuyla ilgili onu okuyun okurken bırakırsınız tabi gerçekten istiyorsanız
Cemre_61 21zeynep72 bırakmalıyım bırakıcam psikolojisine girmeyerek bence çünkü ne kadar kural koyulursa insan o kadar tetikleniyor azaltarak akışına bırakarak yapılmalı diye düşünüyorum
TheFlora Kafada biten birşey bırakmak isterseniz gerçekten hemen bırakılır bence. Koyu sigara bağımlısı olarak hamile olduğumu öğrendiğim an sigaraya dokunmadım. Doğumdan sonra yine başladım o ayrı ama olmayacak birşey yok insan istediği zaman başarıyor.
21zeynep72 TheFlora bırakmayı çok istiyorum mesela bir gün içmesem ertesi gün mutlaka istiyorum psikolojik bağımlılık yaptı ben de resmen
Yasemin16 TheFlora bende hamileyken direk kestim hiç içmedim doğumdan 2 ay sonra başladım 2-3 günde 1 paket içiyorum içmesek keşke ama insan can sıkıntısından içiyo
21zeynep72 miniktosbagam peki kitabın ismi nedir öğrenebilir miyim ya da Instagram üzerinden bakabilir miyim
miniktosbagam 21zeynep72 allen carr yazın çıkar. Yalnız bu konuda çok kitabı varmış ben hangisini okumuştum emin değilim internetten okumuştum çünkü. Sigarayı bırakmanın kolay yolu olandı sanırım
miniktosbagam miniktosbagam yılların tiryakisi olarak hamilelikte sigarayı bırakmıştım üstelik kitabın yarısına bile gelmeden 🤭