Kalimbanne Benisahtesevme2 ben başka bir markanın at kılı fırçasını kullanıyorum pütür pütür du bacaklarim baya etkili ilk kullanmada bile 😁 eşim bile farketti düşün 🤭🙈
Mabelle Benisahtesevme2 hakikaten faydası var mı ya. Bende burda durayım selülit için istiyorum kullanıp memnun olan varsa
Hilal-95 Benisahtesevme2 bende baska marka kullanıyorum uzun zamandır kız baya iyi duruyor yukarı doğru yapmak gerekıyormus
Senemmm11 Benisahtesevme2 bende nerdeyse 1 haftadır bakıyorum alsam mı iyi gelir mi diye. çilek bacak görüntüsü var işe yarar mı acaba onun içindee
kaganege Ben seda altıninkini kullanıyorum aynilar zaten. Sabah aksam kullanıyorum toplam 15 dk. Aşağıdan yukari doğru.
Benisahtesevme2 Kalimbanne ben daha çok selulıt ıcın istiıyorum üst dış bacaklarım fena gamzelı duruyor😂
Kalimbanne Benisahtesevme2 valla selülit için bişey diyemeyeceğim çok fazla selülitim yok ama beslenmeye de dikkat etmek gerek selülit gitmesi için 😊
mariecurie20 Benisahtesevme2 selüliti geçiriyor her gün kullanırsanız herhangi bi at kılı fırça alabilirsiniz
Benisahtesevme2 Kalimbanne ah cıkolata çok yıyorum ama ınanmıylrum ona da arkadaş ol abur cubur ıle yaşıyor gram selulıt yok
Hilal-95 Benisahtesevme2 parlatıyor ayakabı gibin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 batıklarım var lazere gitmeme rağmen iyi geliyor baya ayakabcı gibiyim evde benm aldığım set yüz için tırnak bide vucut 🤣
Kalimbanne Noname21 kıl donmelerini temizliyor selilutlere iyi geliyor bacakları pürüzsüzleştiriyor kan akışını hizlandiriyor
Benisahtesevme2 Senemmm11 sonrasında da kahve telvesı ve şeker ıle duşta peelıng yapabılırsın ayrıca duşta hamam kesesi de iş gorur