OgretmenimKukla Bebeğim 17 haziran doğumlu . Doğması gereken tarih 28 haziran veya 4 Temmuz. Erkek bebek. 😔😕🤦♀️
Emreersavas OgretmenimKukla atak programını kullananlar ismini yazarsa yükleyelim. En azından sürekli takip yaparız
cylnchngr OgretmenimKukla allah rızası için biride bana baksın yoksa kafayı yicem doğması gereken tarih 4 mart doğduğu tarih 3 mart
OgretmenimKukla Rzgrmrv93 eyvahlar olsun. Daha bi de atak haftasına girmesi var :( bu atak değilse yandım ben :( Allah yardımcımız olsun cümlemizin 🤦♀️🤪 teşekkür ederim canim baktığın için 💙
Ilknrerva98 Rzgrmrv93 ne oluru bakar mısınız çıldıracam yoksa atak midir nedir bu doğum tarihi 15 mayıs 2019 beklenen tarih 23 mayıs 2019 kız bebek
NeclaDurmaz Rzgrmrv93 26 mart doğması gereken 8 nisan kız bebek bizde aynı durumdayız cnm bakabilirmisin🙏
Yusuf_Talhanin_annesi Bana da bakar mısın canım? Doğum tarihi 2 Mayıs beklenen doğum tarihi 9 Haziran
Kybele @Rzgrmrv93 rica etsem bakabilir misiniz bize de? 4 Haziran doğumlu, tahmini tarih 6 Haziran, kız bebek.
Gizemozalp Rzgrmrv93 merhaba bana da bakabilirmisiin canım doğması gereken tarih 28 mayıs 29 mayısta doğdu kız
Ysglsm Rzgrmrv93 rica etsem bana da bakar mısınız kitabını aldım net hesap yapılmıyor tablo var sadece bilsem uygulamayı alırdım erkek bebek doğması gereken tarih 14 Haziran doğduğu tarih 10 Haziran