ikiprensesannesiiiii Linaamom neden mama veriyorsunuz? Yanlış anlamayın mama karşıtı değilim ama ilk kızımda bilinçsizce mama verdim daha da memeye dönmedi 2.kızımda hiç mama vermedim sütüm yetiyo şükür
Sontvbukucu Linaamom sutunuz yetiyorsa mama vermeyin bu sutunuzun azalmasına sebep olur. Yanlis anlamayın mama karşıtı degilim ama doktor tavsiyesiyle ilk 1 hafta mama verdik ve benim coook sütüm olmasına rağmen. Fark edip mamayi kesmeseydik belki simdi sütüm olamayacaktı. 8 aylik hala emiyor.
Linaamom GezginPaNDa mamanın arkasında 1-2 haftalık bebek 90 a 3 ölçek yazıyor da kafam karıştı valla
Tubaucak Linaamom bize doktorumuz ilk 1 ay 30 cc suya bir olcek mama seklinde ilerledik tabi anne sutune ek olarak . Yani nir ay 30 cc icer
ikiprensesannesiiiii Linaamom sütünüzü arttırma yollarını araştırın. İnanın emzirmek gibisi yokmuş hissiyat olarak anne ve bebeğin arasındaki bağ olarak söylüyorum keşke ilk kızımda inat etseymişim diyorum acemilik işte. Ben çok pişman oldum yine diyorum mama karşıtı asla değilim ama emzirmenin kurduğu bağ bir başkaymış gerçekten
Birkullanici Linaamom bol bol emzir artar sütün .bebeğin ihtiyacına göre artıyor sen mama verirsen sütün artmaz ki tabi bünyen yatkknda olmayabilir bilemiyorum ama bol bol ye ve su iç ,1,5 saate bir emzir bak göğüslerin nasıl taşıyor
GezginPaNDa Linaamom mamalar hep çok çok bol bol yazmış ama onun ayarını gözlemleyerek siz yapacaksınız
Derr48 İlk bir hafta her öğün 30 -60cc arası içmeli sarılık olmaması 36,37 derecede olmalı mama 30cc için bir ölçek 60 cc için 2 ölçek yeterli
Linaamom ikiprensesannesiiiii kesinlikle katılıyorum inşallah artırmanın yolunu bulacağım yavrum için
Birkullanici Linaamom emerse çıkar benim de hiç yoktu o koyu kısım komple ağzına girecek elini c şwklinde yaparak memeni tut ağzına sok bebeğin .önemli olan ucu değil zaten ,emdikçede çıkıyor
mamanveutdormir @Linaamom#20540502 60 bazende 90 içiyordu benim kızım sık sık acıkıyorlar zaten 60 verirsin doymadığında anlar tekrar yaparsın bi 30 luk daha