Dln Ay anlamaz olurmuyum 110 la doguma gittim😭 simdi 95 im. Benim bmi su an bile ameliyata musait. O kadar arastirdim ki o sureci iyi biliyorum. Ama gel gor ki o zayiflayan arkadaslarimin bi cogu cok mitsuz. O kadar zayiflamislar ki durduramiyolar ve gittikce daha da cirkinlesiyolar. Hele bi tanesi var adi gecince herkes ayy k nasil olmus oyle yazik diyolar kendisi de depresyona girmis keske hic zayiflamasaydim fln. Bu cirkinlesmenin disinda su sarkma olayi da cok kotu genelde sarkiyo. Ona cozum dusunuyomusun?
Ama gel gor ki beni yemis bitirmis bu kilo nasil yoruluyorum nasil. Sana yemin ediyorum ayaklarim agriyo artik beni kaldirmiyo😔 su an bile nasi sizliyolar. Ayakta biraz durayim hemen yoruluyorum oturma istegi duyuyorum... Ve 4-5 buyuk poset elbise bosalttim dolabimdan olmuyo diye. Bosallttikca bosaltiyorum moralim o kadar kotu ki dolapta bisey kalmadi... Bi kac gundur abir cuburu tamamen kestim ve tatli icecegi inan simdiden fayda etmeye basladi dilerim ben de biraz veririm. Piskolojikmen bu konuda yikigim anliyacagin