Derinn16 1yaş 20günlük bugün kızım.hala yürümüyor korkuyor titreyek duruyo ayakta😳 sizinkiler nekadarlıkta yürüdü normalmi?
Oykunuannes1220 Derinn16 14 aylık yürüdü endişelenme onunda bir zamanı vardır kendine göre ben koltuğun diğer ucuna oyuncak koyup onu oraya teşvik ettim o oraya gidince alıp diğer tarafa koydum sende kendine göre bir aktivite yapa bilirsiniz
Mmavi Derinn16 her cocuk kendine ozel.. kimi erken konusur, gec yurur kimi tam tersi stres yapmayin. kendisini hazir hissettiginde yuruyecektir zaten. demek ki vucudu henuz buna hazir degil. stresimizi bebekler hemen hissediyor rahat kalmaya calisin🌸
AliKuzey12 Derinn16 13 ay 1 haftalıktan selamlar hala yürümüyoruz 😊 onlar ne zaman isterse o zaman yürür bence endişe etmiyorum sıralama vs varsa kendi ne zaman isterse yürür
Ceylan3444 Derinn16 iki oğlumda 8 aylık yürüdü ama 2 yasinda yürüyenlerde oluyormus korkma canın yürür
Bussclk Derinn16 benim kızım da 11 ay 11 günlük desteksiz yürüyemiyor daha ama tutunarak bütün evi geziyor ellerini bırakmaya korkuyor daha sanırım zamanla olacak her bebeğin gelişimi aynı değil sonuçta 🤷🏻♀️😇
Humeyrakusum Derinn16 arkadaşımin kızı 16 aylıkken yürüdü. Doktor 18. Aya kadar normal olduğunu söylemiş. Bence endişe etmeyin kendine güveni gelmesi gerekiyor muhtemelen. Hazirbulunusluk onemli