Gursubuu Merhaba arkadaşlar oğlumun nefesi fazla kokuyor varmı başına gelen henüz 7 aylık.Gözle görülür bir sıkıntıda yok diş belirtisi bile yok damaklarda acaba ek gıdaya başladığımızdan olabilirmi?Bir haftadır var bu koku😔
Handey Gursubuu belki ağzında bi enfeksiyon oluşmuştur.kontrol ettin mi hiç ağzında yara vs var mı acaba?
OlgaArslan Gursubuu 18 aylık kızım var daha hiç denk gelmedim bi doktora mı gösterseniz belki yara veya enfeksiyon vardır ?
Baklava Gursubuu yigenimin hasta olucagi zaman genelde nefesi kokar.genelde bogazlari siser.belki sizinkide oyle olabilir.belkide hic biseyi yoktur.baska bir belirtisi yoksa tabi. Belkide yedigi seylerle alakalidir.gecmezse bi gosterirsiniz.
Gursubuu Handey Ağzında yara vs yok gayet iyi yiyor herşeyi Simayiniz Alması gereken her gıdayı veriyorum sabah yumurta sarısı peynir bazen farklı meyve sebzeler çorba yoğurt vs Soğuk olmamasına dikkat ediyorum ama yinede gideceğiz dr
Brnkrm Benim kızım 23 aylık hala ağzı bebek gibi çok güzel kokuyo. Bebeklerin güzel kokar yani genelde. Bi danışın doktora belki altında yatan bi sebep vardır. Yada basit bişeydir ya fazla takmayın
yellowmom8 Gursubuu kardeşimin hasta olduğu zamanlar kokardı onun dışında kendi kızımda hiç rastlamadım bı doktora danışın bence